Richard Sitters

M&I/Partners bestaat uit 100 toegewijde M&I’ers. Met ieder een eigen expertise, eigenschappen, overtuiging, voorkeur en achtergrond maar een gezamenlijke passie voor het digitaal transformeren van de publieke sector.
Ik heb een sterk analytisch vermogen en ben goed in staat de vertaling te maken van de gebruikerswensen en bedrijfsdoelstellingen naar de vereiste proces- en infrastructuuraanpassingen. Met mijn kritisch onderzoekende houding weet ik een probleemstelling vanuit meerdere invalshoeken te benaderen. Daardoor weet ik het echte onderliggende probleem van de klant te identificeren en op te lossen. Ik ben resultaatgericht en houd steeds de toegevoegde waarde in het oog.Terug naar het overzicht

Mijn publicaties

Meer kennis opdoen

Onder digitale volwassenheid verstaan we het vermogen van een organisatie om nieuwe ICT-mogelijkheden en -ontwikkelingen snel te adopteren en te vertalen naar betere of zelfs nieuwe producten en diensten. Uit onderzoek van onder andere het MIT, een Amerikaans ICT-kennisinstituut, blijkt dat digitaal volwassen organisaties succesvoller zijn in het realiseren van hun strategische doelstellingen. Ook halen ze meer rendement uit ICT-investeringen.

Lees verder