Richard Sitters

M&I/Partners bestaat uit 100 toegewijde en eigenzinnige M&I’ers. Met ieder een eigen focus en een gezamenlijke passie voor het digitaal transformeren van de publieke sector. Samen bouwen we aan maatschappelijke oplossingen die mensen écht vooruithelpen.
Ik heb een sterk analytisch vermogen en ben goed in staat de vertaling te maken van de gebruikerswensen en bedrijfsdoelstellingen naar de vereiste proces- en infrastructuuraanpassingen. Met mijn kritisch onderzoekende houding weet ik een probleemstelling vanuit meerdere invalshoeken te benaderen. Daardoor weet ik het echte onderliggende probleem van de klant te identificeren en op te lossen. Ik ben resultaatgericht en houd steeds de toegevoegde waarde in het oog.Terug naar het overzicht

Mijn publicaties

Meer kennis opdoen

Dit artikel gaat in op Lifecycle Management van AI-modellen, op de betrokken stakeholders, de activiteiten en uitdagingen die daarbij komen kijken en gaat dieper in op configuratiebeheer van AI-modellen, monitoring, responsible AI en governance.

Lees verder

Het enthousiasme over de mogelijkheden van Artifical Intelligence in de zorg geeft veel zorgorganisaties de ruimte te experimenteren. Maar om een ontwikkeld AI-model te implementeren en veilig te blijven gebruiken moet er nog veel gebeuren.

Lees verder