Richard Sitters

M&I/Partners bestaat uit 100 toegewijde M&I’ers. Met ieder een eigen expertise, karakter, overtuiging, voorkeur en achtergrond maar een gezamenlijke passie voor het digitaal transformeren van de publieke sector.
Ik heb een sterk analytisch vermogen en ben goed in staat de vertaling te maken van de gebruikerswensen en bedrijfsdoelstellingen naar de vereiste proces- en infrastructuuraanpassingen. Met mijn kritisch onderzoekende houding weet ik een probleemstelling vanuit meerdere invalshoeken te benaderen. Daardoor weet ik het echte onderliggende probleem van de klant te identificeren en op te lossen. Ik ben resultaatgericht en houd steeds de toegevoegde waarde in het oog.Terug naar het overzicht

Mijn publicaties

Meer kennis opdoen

Het enthousiasme over de mogelijkheden van Artifical Intelligence in de zorg geeft veel zorgorganisaties de ruimte te experimenteren. Maar om een ontwikkeld AI-model te implementeren en veilig te blijven gebruiken moet er nog veel gebeuren.

Lees verder

Goed functionerende informatievoorziening en een goed werkende I&A-afdeling zijn noodzakelijke randvoorwaarden voor het succes van een organisatie. Goede regievoering en operationeel beheer zijn hierbij van essentieel belang en het belang neemt alleen maar toe. Maar hoe werkt dit in de praktijk? Wat moet je dan allemaal regelen?

Lees verder