Masterclass Datagedreven Werken in de zorg


Meer winst behalen met datagedreven werken binnen uw organisatie? Laat u in de masterclass 'Datagedreven Werken in de Zorg' inspireren en prikkelen.

Meer winst met datagedreven werken

Steeds meer bestuurders en managers realiseren zich dat een visie op het gebruiken en inzetten van data in de zorg noodzakelijk is. In de praktijk blijkt het nog lastig om maximale waarde uit data te halen en blijft de feitelijke impact ervan beperkt bij het nemen van beslissingen. Denkt u dat uw organisatie ook meer winst kan behalen met datagedreven werken? Dan is de masterclass ‘Datagedreven Werken in de Zorg’ iets voor u.

Uw organisatie transformeren

Tijdens deze masterclass krijgt u van ervaren adviseurs van M&I/Partners en deskundigen van buiten kennis en inzichten om aan de slag te gaan met datagedreven werken. U verhoogt uw begrip van datagedreven, het pad naar een datavolwassen organisatie en de transformatie bij gebruikers om effectief met data om te gaan. De inleiders hebben ruime ervaring met datagedreven werken, het opzetten van datagedreven strategieën en kennen de publieke sector goed. Tijdens de sessie worden actief kennis en ervaringen uitgewisseld tussen deelnemers. Onder begeleiding van de inleiders krijgt u handvatten om best practices in uw organisatie toe te passen. Aan het eind van de masterclass bent u in staat om uw organisatie stapsgewijs te transformeren naar een meer datagedreven zorginstelling.

Programma

  • De essentie van Datagedreven Werken in de Zorg | op aanvraag
    In de eerste masterclass staat de essentie van datagedreven werken centraal. Wat is de buzz en wat betekent datagedreven in de praktijk? Daarbij gaan we in op het verleden, heden en de toekomst van datagedreven werken. We zoomen in op de datavolwassenheid binnen organisaties en geven handvatten hoe de digitale transformatie bij gebruikers te begeleiden.

  • Datagedreven werken organiseren in de praktijk | op aanvraag
    Aan de hand van casuïstiek uit en buiten de zorgwereld wordt de toepassing van Datagedreven werken verkend. Onze inzichten over de benodigde organisatie krijgt u handzaam aangereikt om deze binnen uw eigen organisatie in te zetten. 

Data en plaats

De masterclass 'Datagedreven werken in de zorg' bestaat uit twee middagen (van 13.30 - 18.00 uur) bij M&I/Partners in Zeist. Liever een training op eigen locatie?  Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Voor wie?

De masterclass Datagedreven Werken in de Zorg is specifiek bestemd voor onze relaties in de zorg: te weten leden Raad van Bestuur, CIO's, informatiemanagers, hoofden ICT, hoofden BI en chief data officers. Voor relaties van M&I/Partners bij zorganbieders bedraagt de investering € 750,- excl. BTW.  

Hoe volwassen is uw BI?

Vrijwel iedere zorginstelling is momenteel bezig met het verbeteren van de informatievoorziening. Business intelligence voorzieningen spelen een sleutelrol om de informatievoorziening te verbeteren. Een verbeterde informatievoorziening levert u zowel beter inzicht in lopende processen als in het realismegehalte en de haalbaarheid van tactische en strategische organisatiedoelen. 

M&I/Partners heeft een Business Intelligence Maturity Model ontwikkeld dat u inzicht geeft in het BI-volwassenheidsniveau van uw organisatie staat. Hierbij spelen onder meer de visie op, het eigenaarschap en het gebruik van managementinformatie, de BI-organisatie en data-kwaliteit een belangrijke rol. In hoeverre zijn deze op een ‘volwassen’ niveau ingevuld binnen uw organisatie? Ontdek het met ons Business Intelligence Maturity Model >


Naar het overzichtWil jij bijdragen aan een betere zorg en overheid?

 

Ontdek jouw mogelijkheden bij M&I/Partners. Samen maken we het verschil en bouwen we aan maatschappelijke oplossingen die mensen écht vooruithelpen.

Ontdek jouw carrièremogelijkheden