Masterclass Datagedreven Werken in de Zorg

Masterclass Datagedreven Werken in de Zorg


13 augustus 2019 - 09 december 2019 | Zeist

Meer winst behalen met datagdreven werken binnen uw organisatie? Laat u in onze driedaagse masterclass 'Datagedreven Werken in de Zorg' inspireren en prikkelen

Meer winst met datagedreven werken

Steeds meer bestuurders en managers realiseren zich dat een visie op het gebruiken en inzetten van data in de zorg noodzakelijk is. In de praktijk blijkt het nog lastig om maximale waarde uit data te halen en blijft de feitelijke impact ervan beperkt bij het nemen van beslissingen. Denkt u dat uw organisatie ook meer winst kan behalen met datagedreven werken? Dan is de 'Masterclass Datagedreven Werken in de Zorg' zeker iets voor uw organisatie.

Uw organisatie transformeren

Tijdens deze masterclass krijgt u van ervaren adviseurs van M&I/Partners en deskundigen van buiten praktische kennis en inzichten om aan de slag te gaan met datagedreven werken. Tijdens de sessie kunt u actief kennis en ervaringen uitwisselen met uw peers (bestuurders, managers, hoofden BI en data-officers). Aan het eind van de masterclass bent u in staat om uw organisatie stapsgewijs te transformeren naar een meer datagedreven organisatie.

Programma

  • De essentie van Datagedreven Werken in de Zorg
    In de eerste masterclass staat de essentie van datagedreven werken centraal. Wat is de buzz en wat betekent datagedreven in de praktijk. Daarbij gaan we in op het verleden, heden en de toekomst van datagedreven werken.

  • Datagedreven werken is mensenwerk 
    In de tweede sessie gaan wij in op de beperkingen van het menselijk brein bij besluitvorming. Alle “Ja, maar” stellen wij ter discussie en we gaan in op de noodzakelijke en wenselijke condities voor succesvol datagedreven transformeren.

  • Wat kunnen zorgorganisatie nog leren? 
    Aan de hand van ons Business Intelligence Maturity Model geven we u handvatten voor de inrichting van BI en datamanagement in uw organisatie. Hierbij maken we tevens gebruik van kennis en ervaring uit andere sectoren met datagedreven werken.

Voor wie?

De masterclass Datagedreven Werken in de Zorg is specifiek bestemd voor onze relaties in de zorg en Overheid: te weten leden Raad van Bestuur, CIO's, informatiemanagers, hoofden ICT, hoofden BI en chief data officers. Voor relaties van M&I/Partners in de zorg bedraagt de investering € 950,- excl. BTW. Jeroen van Oostrum

Principal adviseur
jeroen.van.oostrum@mxi.nl
06 18 63 83 43
Lees mijn publicaties

Aanmelden masterclass


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.