Digitaal leiderschap creëren in de zorg

12 oktober 2022 - 15:00
Amersfoort

Speciale editie van de CIO-platformbijeenkomst ‘Digitaal leiderschap creëren in de zorg'. Frida van den Maagdenberg (lid Raad van Bestuur Amsterdam UMC), Arnaud Kruizinga (manager Medische en Bedrijfsinformatie & Informatica en Medische Technologie Amphia ziekenhuis) en Esther Talboom (toezichthouder bij Huisartsenposten Rijnmond en Máxima MC) namen ons mee in hun visie op het creëren van digitaal leiderschap in de zorg. Deze middag nam Jan Houben ook afscheid als partner/vennoot bij M&I/Partners.

 

Een speciale editie voor bestuurders, CIO’s en toezichthouders over het creëren van digitaal leiderschap in de zorg. Iedereen heeft er de mond vol van en er wordt veel over geschreven, maar de praktijk blijkt weerbarstiger dan gedacht. Hoe creëer je nu echt digitaal leiderschap op de gewenste plekken in je zorgorganisatie? Wat is daarvoor nodig? Wat kom je tegen? En hoe ga je daar mee om?

Jan Houben nam ons tijdens deze speciale editie mee in het thema digitaal leiderschap in de zorg en blikt terug. Vervolgens gingen Jan Houben en Antoon van Luxemburg met Frida van den Maagdenberg, Arnaud Kruizinga en Esther Talboom het gesprek aan waar visie, vragen en dialoog elkaar afwisselden.

Deze middag nam Jan Houben ook afscheid als partner/vennoot bij M&I/Partners. Hij blijft daarna betrokken als associate-partner bij M&I/Partners op het gebied van bestuurlijke dienstverlening.


Naar het overzicht