Digitaal leiderschap creëren in de zorg

12 oktober 2022 - 15:00 - 12 oktober 2022 - 19:00
Omgeving Utrecht

Aanmelden

Speciale editie van de CIO-platformbijeenkomst ‘Digitaal leiderschap creëren in de zorg' op woensdag 12 oktober 2022. Frida van den Maagdenberg (lid Raad van Bestuur Amsterdam UMC), Arnaud Kruizinga (manager Medische en Bedrijfsinformatie & Informatica en Medische Technologie Amphia ziekenhuis) en Esther Talboom (toezichthouder bij Huisartsenposten Rijnmond en Maxima Medisch Centrum) nemen u mee in hun visie op het creëren van digitaal leiderschap in de zorg. Deze middag neemt Jan Houben ook afscheid als partner/vennoot bij M&I/Partners.

Een speciale editie voor bestuurders, CIO’s en toezichthouders over het creëren van digitaal leiderschap in de zorg. Iedereen heeft er de mond vol van en er wordt veel over geschreven, maar de praktijk blijkt weerbarstiger dan gedacht. Hoe creëer je nu echt digitaal leiderschap op de gewenste plekken in je zorgorganisatie? Wat is daarvoor nodig? Wat kom je tegen? En hoe ga je daar mee om?

Jan Houben neemt u tijdens deze speciale editie mee in het thema digitaal leiderschap in de zorg en blikt terug. Vervolgens gaan Jan Houben en Antoon van Luxemburg met Frida van den Maagdenberg, Arnaud Kruizinga en Esther Talboom het gesprek aan waar visie, vragen en dialoog elkaar afwisselen.

Deze middag neemt Jan Houben ook afscheid als partner/vennoot bij M&I/Partners. Hij blijft nog wel betrokken als associate-partner bij M&I/Partners op het gebied van bestuurlijke dienstverlening.

Voor wie?

Dit event is bedoeld voor bestuurders, CIO's/CxO's, directeuren en toezichthouders van zorgaanbieders.


Naar het overzicht


Nu aanmelden