Succesvol samenwerken in de regio

Succesvol samenwerken in de regio


22 sep
Nog 1 dagen
22 september 2021 - 12:00 - 22 september 2021 - 12:45
Online

Online zorginnovatiesessie over ‘Succesvol samenwerken in de regio' op woensdag 22 september van 12:00 - 12:45 uur. Tijdens deze sessie gaan we in gesprek met Angelien Sieben (Radboudumc) en Wencke Eijkelkamp (Carinova). 

Digitale zorg is niet meer weg te denken en zorg wordt steeds vaker over de grenzen van een zorginstelling heen georganiseerd. Veel zorginstellingen en ziekenhuizen zijn bezig met programma’s zoals de juiste zorg op de juiste plek, ziekenhuis verplaatste zorg en lokale en regionale samenwerking. Is uw organisatie ook actief met digitalisering en is samenwerking met partners in de regio ook een thema binnen uw organisatie? Dan is deze sessie zeker interessant.

Succesvol samenwerken in de regio

Wat zijn de succesfactoren en wat is er nodig om de samenwerking tot stand te brengen? In de praktijk worstelen veel zorginstellingen met het vormgeven van deze samenwerking. Maar wat is er nou écht nodig om dit voor elkaar te krijgen?

Wij gaan tijdens de online zorginnovatiesessie 'Succesvol samenwerken in de regio' in gesprek met Angelien Sieben (Radboudumc) en Wencke Eijkelkamp (Carinova) over deze succesfactoren, uitdagingen en onderwerpen. Angelien Sieben heeft, als verpleegkundig directeur Kwaliteit en Veiligheid en ambassadeur transmurale zorg bij het Radboudumc, al jaren ervaring met het waardevol inzetten van digitale zorg en het opzetten van een goede samenwerking tussen ziekenhuis en thuiszorg. Wencke Eijkelkamp is manager innovatie en transformatie zorg thuis bij Carinova en heeft een belangrijke rol in het opzetten van samenwerking in de regio.Nu aanmelden