Succesvolle ICT-regie is geen toeval

27 september 2023 - 15:00 - 27 september 2023 - 19:00
Zeist/Utrecht

Succesvolle ICT-regie is geen toeval. Organisaties besteden steeds meer ICT-diensten uit. Hoe houdt u de regie en zorgt u dat het ecosysteem van leveranciers en partners toegevoegde waarde levert? Woensdag 27 september gaan we in gesprek over het thema ICT-regie. We delen de successen en uitdagingen vanuit de praktijk bij de Gemeente Amsterdam en het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC). Ontdek hoe zij ICT-regie succesvol hebben ingezet. Bent u er ook bij?

Organisaties besteden steeds meer ICT-diensten uit. Rondom de organisatie ontstaat een ecosysteem van leveranciers en partners om informatievoorziening en ICT te beheren en te ontwikkelen. Dit ecosysteem van externe partijen is van onschatbare waarde, maar wat gebeurt er werkelijk binnen dit complexe netwerk? Hoe effectief werken deze externe partners samen om u de gewenste ICT-dienstverlening te bieden, en welke rol spelen de verschillende interne partijen hierbij? Hoe kunt u de samenwerking tussen al deze partijen beïnvloeden en optimaliseren? Hoe houdt u de regie hierover en zorgt u dat het toegevoegde waarde levert?

Programma Succesvolle ICT-regie is geen toeval

15:00 - 15:30 Inloop & ontvangst

15:30 - 15:40 Opening
Enri Leufkens, M&I/Partners

15:40 - 16:10 Trends en ervaringen uit de praktijk bij sourcing en samenwerking
Alex van den Bergh (Head of Research bij Whitelane Research)
Welke ICT-sourcing strategie en vorm van regie kies jij?
Marco Ebbers, M&I/Partners

16:10 - 16:40 Gemeente Amsterdam: multisourcing en regie
Abdoulmajid Bozia (directeur digitale voorzieningen, Gemeente Amsterdam)
Stefan Kuiper (dienstmanager multi-sourcing service integratie, Gemeente Amsterdam)

16:40 - 17:10 LUMC: naar een hybride sourcing model
Jeroen van Rooden (CIO Leids Universitair Medisch Centrum)

17:10 - 17:30 Discussie

17:30 - 19:00 Afsluiting met borrel & buffet

Voor wie?

Deze bijeenkomst is uitsluitend bedoeld voor onze relaties in de overheid en zorg (ICT-managers, CIO's, Raad van Bestuur).


Naar het overzichtWil jij samen met gepassioneerde en ervaren professionals werken aan uitdagende en impactvolle projecten in de overheid en zorg?

Bekijk onze vacatures