Enri Leufkens

M&I/Partners bestaat uit 100 toegewijde en eigenzinnige M&I’ers. Met ieder een eigen focus en een gezamenlijke passie voor het digitaal transformeren van de publieke sector. Samen bouwen we aan maatschappelijke oplossingen die mensen écht vooruithelpen.
Ik ben een manager met een passie van ruim twintig jaar voor de overheidsmarkt. Ik heb leiding gegeven aan organisatieonderdelen, strategische programma’s en grote accounts, complexe innovaties begeleid, diverse allianties tot stand gebracht en strategische trainingscurricula ontwikkeld. Op het grensvlak van business en ICT zorg ik voor tastbare resultaten, in balans met lange termijn doelstellingen. Teamontwikkeling in combinatie met persoonlijke groei van medewerkers is daarbij essentieel.

“Bij M&I/Partners gaat het om de mens. Zowel intern als bij de klant. Dat voel je in alles en dat voegt echt iets toe in de markt. Voor mij een extra motivatie om mijn overheidservaring, kennis en netwerk in te zetten voor M&I/Partners. Een bedrijf waar de klant centraal staat en kennis veel meer is dan een loze belofte. Een bedrijf waar ICT gezien wordt als strategisch middel om organisatiedoelstellingen te realiseren.”Terug naar het overzicht

Mijn publicaties

Meer kennis opdoen

Verwondering is vaak essentieel om maximaal effect te krijgen. Dat is vaak makkelijker als je je op nieuw terrein begeeft. Laat je eigen kennis en ervaring je niet verleiden tot het (snel) voorstellen van oplossingen of trekken van conclusies. Als je binnen ketensamenwerking verwonderd kan zijn over de insteek en belangen van de ander, dan kom je eerder tot effectieve samenwerking.

Lees verder

Overheidsorganisaties moeten steeds vaker samenwerken om aan de verwachtingen van burgers te voldoen. Keteninformatisering blijkt echter makkelijker gezegd dan gedaan. Hoe laat je burgers via één loket diensten regelen als je met allerlei wettelijke en administratieve verschillen zit en met diverse systemen werkt? En hoe wissel je veilig data uit met andere partijen, ook buiten de overheid?

Lees verder