Bas aan de Wiel

M&I/Partners bestaat uit 100 toegewijde en eigenzinnige M&I’ers. Met ieder een eigen focus en een gezamenlijke passie voor het digitaal transformeren van de publieke sector. Samen bouwen we aan maatschappelijke oplossingen die mensen écht vooruithelpen.
Bas heeft meer dan 20 jaar werkervaring als ICT-expert en projectleider. Hij is uitstekend op de hoogte van actuele ICT-ontwikkelingen, maar gaat niet klakkeloos met elke hype mee. Met zijn positief/kritische houding weet Bas de relevantie van de ontwikkelingen voor de verschillende klanten op hun waarde te schatten, en helpt daarmee opdrachtgevers met het nemen van de juiste besluiten.

Door zijn analytisch vermogen is hij in staat om structuur en samenhang aan te brengen in complexe situaties. Daarnaast weet Bas de brug te slaan tussen ICT-infrastructuur, beheeraspecten, sourcing en communiceert op zowel technisch als managementniveau.

Bas heeft gedegen kennis van en ervaring met ICT-sourcing. Dit varieert van strategisch sourcingadvies, tot het begeleiden van aanbestedingen en migratietrajecten en het uitvoeren van second opinions op bestekstukken. Ook voert Bas regelmatig quick scans en audits uit en treedt hij op als projectleider voor diverse ICT-projecten.Terug naar het overzicht

Mijn publicaties

Meer kennis opdoen

ICT-outsourcing zet door. Kwaliteit en continuïteit van de ICT-dienstverlening blijven het argument. SaaS is niet te stoppen. Eigen datacenters en eigen ICT-infrastructuur inclusief technisch beheer verdwijnen steeds meer. En de Eerstelijns Service Desk blijft in huis. Dit zijn de belangrijkste resultaten uit het tweejaarlijks onderzoek naar de stand van ICT-sourcing binnen de care-sector in Nederland.

Lees verder