De meerwaarde van zorgtechnologie, wat zijn de ervaringen uit de praktijk?

25 september 2024 - 13:30 - 25 september 2024 - 17:00
Zorginnovatiemiddag, omgeving Utrecht

Aanmelden

Zorgtechnologie lijkt momenteel een antwoord op veel vraagstukken. Medewerkerstekort, cliënten langer thuis of zelfstandig laten wonen? Kijk naar wat zorgtechnologie kan! Maar wat is nu de grootste toegevoegde waarde van de inzet van zorgtechnologie? Op deze vragen gaan we in tijdens de zorginnovatiemiddag op woensdag 25 september.

Wat levert het op voor medewerkers en cliënten?

Op dit moment wordt op veel plaatsen in de zorg technologie ingezet om medewerkers en/of cliënten te faciliteren. Wat zijn nu de resultaten? Waar zitten de baten, wat levert het concreet op? Maar ook: hoe kan een organisatie nou echt de meerwaarde benutten?

Presentaties, maar ook zelf ervaren

Graag laten wij zorgorganisaties aan het woord over hun ervaringen na de introductie van zorgtechnologie. Wat heeft het gebracht, wat heeft het gekost, waar zat het succes, maar ook de teleurstellingen? Alles om te leren van elkaar, maar ook u weer met ideeën en lessen naar huis te laten gaan. We hebben sprekers die hun ervaringen met ons delen, maar bieden ook de gelegenheid om tijdens de netwerkborrel concreet oplossingen te bekijken en in gesprek te gaan met (zorg)organisaties.

Voor wie?

Dit event is uitsluitend bedoeld voor directeuren, bestuurders, (zorg)managers, beleids-en kwaliteitsmedewerkers, kwaliteitsverpleegkundigen, innovatie-adviseurs, adviseurs zorgtechnologie, informatiemanagers, CIO’s en CNIO’s werkzaam bij zorgaanbieders in de care.


Naar het overzicht