Karlijn Pielage

M&I/Partners bestaat uit 100 toegewijde M&I’ers. Met ieder een eigen expertise, karakter, overtuiging, voorkeur en achtergrond maar een gezamenlijke passie voor het digitaal transformeren van de publieke sector.
Ik werk graag samen met anderen op basis van plezier en enthousiasme, hiermee weet ik veelal harmonie in de groep te creëren. Zowel interne als externe afstemming met diverse stakeholders gaat mij goed af. Een toegankelijke en open houding zijn daarbij essentieel. Daarbij ga ik zowel zelfstandig als gezamenlijk te werk. Aansluiting zoeken met alle betrokken staat voor mij centraal. Door mijn open en kritische blik bekijk ik zaken van verschillende kanten alvorens een doordacht besluit te nemen. Daarbij weet ik vanuit goed inzicht het overzicht te behouden en kan indien nodig snel schakelen in complexe situaties. Mijn doel is daarbij altijd om een zo optimaal mogelijk resultaat voor de verschillende betrokkenen te bewerkstelligen.Terug naar het overzicht

Mijn publicaties

Meer kennis opdoen

Het keuzetraject en de uiteindelijke aankoop van domotica-apparatuur maken slechts een klein deel uit van het hele domotica-proces. Eigenlijk begint het dan pas echt. De domotica-apparatuur moet geplaatst worden, medewerkers hebben training nodig, een beheersorganisatie moet worden ingericht en nog veel meer. Wat moet er allemaal gebeuren? Bart Groothuis en Karlijn Pielage gaan in op alle activiteiten die een rol spelen bij het implementeren van domotica bij een instelling voor langdurige zorg.

Lees verder