Karlijn Pielage

M&I/Partners bestaat uit 100 toegewijde M&I’ers. Met ieder een eigen expertise, eigenschappen, overtuiging, voorkeur en achtergrond maar een gezamenlijke passie voor het digitaal transformeren van de publieke sector.
Ik werk graag samen met anderen op basis van plezier en enthousiasme, hiermee weet ik veelal harmonie in de groep te creëren. Zowel interne als externe afstemming met diverse stakeholders gaat mij goed af. Een toegankelijke en open houding zijn daarbij essentieel. Daarbij ga ik zowel zelfstandig als gezamenlijk te werk. Aansluiting zoeken met alle betrokken staat voor mij centraal. Door mijn open en kritische blik bekijk ik zaken van verschillende kanten alvorens een doordacht besluit te nemen. Daarbij weet ik vanuit goed inzicht het overzicht te behouden en kan indien nodig snel schakelen in complexe situaties. Mijn doel is daarbij altijd om een zo optimaal mogelijk resultaat voor de verschillende betrokkenen te bewerkstelligen.Terug naar het overzicht

Mijn publicaties

Meer kennis opdoen

Door arbeidsmarktkrapte, werkdruk en ziekteverzuim staat de zorg voor grote uitdagingen. Personeelsplanning wordt binnen zorginstellingen steeds belangrijker. Zorgorganisaties hebben baat bij een overzicht van de roosterleveranciers en hun oplossing. Wij hebben een overzicht gemaakt van de grootste roosterleveranciers in de zorg.

Lees verder