Fabienne Eurlings

M&I/Partners bestaat uit 100 toegewijde en eigenzinnige M&I’ers. Met ieder een eigen focus en een gezamenlijke passie voor het digitaal transformeren van de publieke sector. Samen bouwen we aan maatschappelijke oplossingen die mensen écht vooruithelpen.
Fabienne kan het beste omschreven worden als enthousiast, doelgericht en spontaan. Ze heeft oog voor de drijfveer en overtuiging van mensen en kan met een natuurlijke charme groepen enthousiasmeren om eenzelfde doel te bereiken. Ze beweegt zich makkelijk op verschillende niveaus van een organisatie en schakelt snel in haar denken. Ze is resultaatgericht, met gevoel voor het proces en ze denkt graag in mogelijkheden. Met haar ervaring in de care en cure sector voelt ze zich in de zorgsector als een vis in het water.

M&I/Partners is voor mij als een samenwerkingsverband van zelfstandig werkende adviseurs. Eigenwijs en zelfstandig als het gaat om je eigen verantwoordelijkheid nemen in je opdrachten. Maar graag samen om kennis te delen en te inspireren. Door onze goede naam kom ik bij interessante klanten over de vloer. Waar we uitgedaagd worden om zorginstellingen écht een stap verder te helpen met ICT. Een bureau waarin ik veel eigen regie ervaar om mijn eigen agenda te bepalen. Maar waar ik ook altijd bij mijn collega’s terecht kan. Voor intervisie, voor sparring of een bak koffie op kantoor. Want hoe goed we ook zijn als individu, samen kom je verder én is het leuker.

https://www.youtube.com/watch?v=z6FoN3uLyuY https://www.youtube.com/watch?v=flaJGzvcSmA


Terug naar het overzicht

Mijn publicaties

Meer kennis opdoen

Digitaal contact met cliënten. We zijn er vorig jaar massaal gebruik van gaan maken. Maar hoe reageren cliënten daarop? En hoe is dat voor medewerkers, familie en mantelzorgers? Wat kunnen we leren van Digicontact, die al jaren geleden is gestart met digitaal contact tussen begeleiders en cliënten? Fabienne Eurlings gaat in gesprek met Sabine de Rooij (begeleider DigiContact van Stichting Philadelphia Zorg) en Wil Fred Mutsaerts (cliëntenraad SWZ en mantelzorger/familie).

Lees verder