Fabienne Eurlings

M&I/Partners bestaat uit 100 toegewijde M&I’ers. Met ieder een eigen expertise, eigenschappen, overtuiging, voorkeur en achtergrond maar een gezamenlijke passie voor het digitaal transformeren van de publieke sector.
Ik kan het beste omschreven worden als enthousiast, doelgericht en spontaan. Ik heb oog voor de drijfveer en overtuiging van mensen en kan met een natuurlijke charme groepen enthousiasmeren om eenzelfde doel te bereiken. Ik beweeg mij makkelijk op verschillende niveaus van een organisatie en schakelt snel in mijn denken. Ik ben resultaatgericht, met gevoel voor het proces en denk graag in mogelijkheden. Met mijn ervaring in de care en cure sector voel ik mij in de zorgsector als een vis in het water.

 

M&I/Partners is voor mij als een samenwerkingsverband van zelfstandig werkende adviseurs. Eigenwijs en zelfstandig als het gaat om je eigen verantwoordelijkheid nemen in je opdrachten. Maar graag samen om kennis te delen en te inspireren. Door onze goede naam kom ik bij interessante klanten over de vloer. Waar we uitgedaagd worden om zorginstellingen écht een stap verder te helpen met ICT. Een bureau waarin ik veel eigen regie ervaar om mijn eigen agenda te bepalen. Maar waar ik ook altijd bij mijn collega’s terecht kan. Voor intervisie, voor sparring of een bak koffie op kantoor. Want hoe goed we ook zijn als individu, samen kom je verder én is het leuker.

 

ECD-leveranciersdebat

M&I/Partners bracht de leveranciers Adapcare, Avinty, Ecare, Gerimedica, Lable Care, Nedap Healthcare, PinkRoccade Care, SDB Groep en Tenzinger in een unieke setting bij elkaar. Samen vormen zij in onze jaarlijkse ECD-marktinventarisatie de top-5 van ECD-leveranciers in de ouderenzorg en gehandicaptenzorg. Aan de hand van stellingen gingen we het debat met elkaar aan.

https://www.youtube.com/watch?v=emvtdsfEDiE


Terug naar het overzicht

Mijn publicaties

Meer kennis opdoen