Fabienne Eurlings

Samen maken we het verschil en bouwen we aan maatschappelijke oplossingen die mensen écht vooruithelpen. Laat u inspireren door de cases waar wij samen met onze klanten hard aan hebben gewerkt. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,3.


Marente op veilige afstand over naar een nieuw ECD

Marente had het projectplan voor de implementatie van het nieuwe ECD klaarliggen toen de coronacrisis uitbrak. Marente besloot ondanks de crisis toch door te gaan met de implementatie van het ECD. M&I/Partners voert samen met Infozorg en Marente de implementatie online en veilig op afstand uit.

Lees verder
Samen een EPD: harmonisatie processen Radiotherapiegroep

Radiotherapiegroep wil de kwaliteit van de zorg en dienstverlening nog verder verbeteren. Zij hebben besloten om als Radiotherapiegroep over te gaan naar één EPD. Om dit EPD succesvol te implementeren én te gebruiken is het noodzakelijk diverse processen en protocollen te uniformeren. Radiotherapiegroep heeft M&I/Partners gevraagd dit project te belegeiden.

Lees verder
Heliomare nieuwe inrichting ICT

Een organisatie die de afgelopen decennia flink was uitgebreid, maar die daar qua bedrijfsvoering onvoldoende op was ingericht. Dat trof Patricia Esveld aan, toen ze 2016 bestuursvoorzitter werd van Heliomare. De instelling was onvoldoende ingericht op de eisen van de nieuwe tijd en er werd teveel geld uitgegeven aan de ondersteunende diensten.

Lees verder
Saffier de Residentiegroep toekomstbestendige IT-review

Dit voorjaar heeft M&I/Partners een review uitgevoerd op de ICT-portefeuille van Saffier de Residentiegroep. Deze organisatie had vragen rondom outsourcing, het applicatielandschap, de ICT-afdeling en de afstemming tussen het primaire proces en de ICT-portefeuille.

Lees verder
ActiVite twee passen vooruit met nieuw ECD

Het zorgregistratiesysteem van ActiVite werd niet meer door de leverancier ondersteund en moest op zoek naar een nieuw softwarepakket dat aansluit bij de huidige ontwikkelingen, missie en visie van ActiVite. M&I/Partners heeft dit selectietraject en implementatietraject succesvol begeleid en afgerond.

Lees verder
Cordaan digitale uitgangspunten ECD-visie

Fabienne Eurlings en Mirjam Verheijen hebben in de vorm van een strategische interactieve werksessie samen met de directeuren en Raad van Bestuur van Cordaan, nieuwe strategische digitale uitgangspunten voor de ECD-visie vastgesteld.

Lees verder