Saffier De Residentiegroep blikt terug op geslaagd ECD-traject

Saffier De Residentiegroep blikt terug op geslaagd ECD-traject

Saffier De Residentiegroep heeft vorig jaar M&I/Partners ingeschakeld om een her-implementatie van hun elektronisch cliëntendossier (ECD) voor te bereiden en deels uit te voeren. Saffier en M&I/Partners blikken terug op een geslaagd traject.

Uitvoeren ECD-implementatieplannen 

Samen met een interne verkennersgroep heeft M&I/Partners de uitdaging aangenomen deze ECD-implementatieplannen ook uit te voeren. Een jaar later nemen Saffier en M&I/Partners afscheid van elkaar en blikken zij terug op een geslaagd traject. De eerste vier locaties zijn live en Saffier beschikt over een mooi uitroldraaiboek om de overige locaties zelf uit te rollen.

Sandra Geerlings, Manager Innovatie en Kwaliteit, kijkt tevreden terug.
'Met name het projectmatig werken plus de aangebrachte structuur met oog voor de context van de organisatie is voor Saffier de meerwaarde van M&I/Partners geweest. De planning en het beoogde resultaat is behaald en we hebben alle vertrouwen dat we zelf deze klus succesvol kunnen afronden.'

ECD

Voor meer informatie neem contact op met Fabienne! Wij adviseren u graag welk ECD bij uw organisatie past, hoe u meer rendement kunt halen uit alle data die verzameld wordt en hoe we domotica en E-Health aan het ECD kunnen verbinden.

Meer kennis opdoen over ECD