Saffier De Residentiegroep blikt terug op geslaagd ECD-traject

Saffier De Residentiegroep heeft vorig jaar M&I/Partners ingeschakeld om een her-implementatie van hun elektronisch cliëntendossier (ECD) voor te bereiden en deels uit te voeren. Saffier en M&I/Partners blikken terug op een geslaagd traject.

Uitvoeren ECD-implementatieplannen 

Samen met een interne verkennersgroep heeft M&I/Partners de uitdaging aangenomen deze ECD-implementatieplannen ook uit te voeren. Een jaar later nemen Saffier en M&I/Partners afscheid van elkaar en blikken zij terug op een geslaagd traject. De eerste vier locaties zijn live en Saffier beschikt over een mooi uitroldraaiboek om de overige locaties zelf uit te rollen.

Sandra Geerlings, Manager Innovatie en Kwaliteit, kijkt tevreden terug.
'Met name het projectmatig werken plus de aangebrachte structuur met oog voor de context van de organisatie is voor Saffier de meerwaarde van M&I/Partners geweest. De planning en het beoogde resultaat is behaald en we hebben alle vertrouwen dat we zelf deze klus succesvol kunnen afronden.'

ECD

Voor meer informatie neem contact op met Fabienne! Wij adviseren u graag welk ECD bij uw organisatie past, hoe u meer rendement kunt halen uit alle data die verzameld wordt en hoe we domotica en E-Health aan het ECD kunnen verbinden.

Meer kennis opdoen over ECD

Terug naar het overzicht

Gerelateerde cases

Marente op veilige afstand over naar een nieuw ECD

Marente had het projectplan voor de implementatie van het nieuwe ECD klaarliggen toen de coronacrisis uitbrak. Marente besloot ondanks de crisis toch door te gaan met de implementatie van het ECD. M&I/Partners voert samen met Infozorg en Marente de implementatie online en veilig op afstand uit.

Lees verder
InteraktContour een ECD dat echt van de zorg is

InteraktContour stond aan de vooravond van de selectie van een nieuw ECD waarmee ze echt een stap in de toekomst wilde zetten. Mirjam Verheijen heeft InteraktContour begeleid bij de selectie en implementatie met een scrum-aanpak. 

Lees verder
Altra met succes naar nieuw ECD

Altra, een organisatie voor onderwijs en jeugdhulp, wilde over naar de nieuwe webbased versie van hun Elektronisch Cliënten Dossier en schakelde de hulp in van M&I/Partners om deze implementatie te begeleiden. Ies van Rij heeft als programmamanager van de ECD-implementatie in acht maanden tijd met alle betrokkenen gerealiseerd.

Lees verder

Verbeter de zorg én het contact tussen medewerker en cliënt met nieuwe toepassingen!

Haal meer uit uw ECD