Jubileumevent: succesvolle AI-implementatie in het Jeroen Bosch Ziekenhuis

Jubileumevent: succesvolle AI-implementatie in het Jeroen Bosch Ziekenhuis


03 feb
Nog 10 dagen
03 februari 2021 - 16:00 - 03 februari 2021 - 17:30
Online

M&I/Partners bestaat 35 jaar. Deze mijlpaal vieren wij onder andere met een pro deo opdracht op het gebied van AI bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Woensdag 3 februari 2021 presenteren wij de resultaten van onze jubileumopdracht: succesvolle AI-implementatie in het Jeroen Bosch Ziekenhuis.

AI Routekaart: succesvolle AI-implementatie in het Jeroen Bosch Ziekenhuis

Afgelopen periode hebben wij samen met het Jeroen Bosch Ziekenhuis een AI Routekaart ontwikkeld voor succesvolle implementatie van Artificial Intelligence in het zorgproces.

Woensdag 3 februari presenteren wij de AI Routekaart, het instrument voor succesvolle AI-implementatie. In een interactief gesprek, afgewisseld met video's en ingezonden vragen nemen wij u deze middag graag mee in onze jubileumopdracht.

In gesprek met

We gaan deze middag met een aantal betrokkenen – waaronder Tonny de Visscher (CMIOI/KNO arts, Jeroen Bosch Ziekenhuis) en Marcel Visser (bestuurder, Jeroen Bosch Ziekenhuis) – in gesprek over AI in het ziekenhuis en de ontwikkelde AI Routekaart. Hoe hebben zij dit project ervaren? Wat waren de meest memorabele momenten? Hoe gaat dit instrument in het Jeroen Bosch Ziekenhuis ingezet worden? En wat kunnen andere organisaties in de zorg en daarbuiten er mee?

Jubileumopdracht Jeroen Bosch Ziekenhuis

M&I/Partners bestaat 35 jaar. Deze mijlpaal vieren wij onder andere met een pro deo opdracht op het gebied van AI. Het Jeroen Bosch Ziekenhuis won dit jubileumcadeau ter waarde van 100.000 euro (circa 600-700 adviesuren). Ontdek meer op onze jubileumpagina

Voor wie?

Dit jubileumevent is uitsluitend bestemd voor onze relaties in de zorg en overheid: bestuurders, beleidsmakers, managers, innovatiemanagers, adviseurs/medewerkers ICT en I&A, analisten, onderzoekers die zich bezig houden met nieuwe technologieën, leiderschap en innovatie en andere geïnteresseerden in de zorg en overheid.

35jaar M&IPartnersAanmelden jubileumevent


Na aanmelding ontvangt u van ons de link voor het online jubileumevent.