Zorgtechnologie als middel om écht anders te gaan werken: hoe organiseer je dat? Daarover gaan wij deze middag in gesprek. Een ontmoeting vol dialoog, inspiratie en inzichten over hoe we de zorg écht anders kunnen organiseren.
We moeten met minder mensen dezelfde zorg blijven leveren. Meer dan ooit is het van belang zorgprofessionals echt te ondersteunen in hun werkzaamheden met de inzet van technologie. Hoe gaan we om met cliënten die langer zelfstandig willen wonen? Met een groeiende groep cliënten die op een andere manier zorg wil ontvangen? Dat is de zorgopdracht van morgen: nieuwe vormen van zorgverlening ontwikkelen om aan te blijven sluiten bij de zorgvraag.
Door alle tekorten aan medewerkers is de vraag hoe we de zorg toekomstbestendig houden heel dichtbij gekomen. Dat we de zorg zoals wij deze nu gewend zijn niet op deze manier kunnen blijven leveren is duidelijk. Maar hoe ga je als zorgorganisatie nou écht anders werken met zorgtechnologie en wat moet je daarvoor organiseren? Hoe neem je medewerkers en cliënten daarin mee? Hoe vrijblijvend is de keuze voor zorgtechnologie? En welke ruimte is daarvoor bij zowel cliënten als zorgmedewerkers? Mag je verwachten dat zorgmedewerkers in 2023 zorgtechnologie willen en durven toe te passen?
De zorgopdracht van morgen
Woensdag 20 september gaan wij graag met elkaar in gesprek over deze vraagstukken. Een ontmoeting vol dialoog, inspiratie en inzichten over hoe we de zorg écht anders kunnen organiseren. Deze middag nemen o.a. onderstaande zorgorganisaties ons mee in hun innovaties, processen en resultaten.
Het verpleeghuis van de toekomst:
hoe we digitalisering nodig hebben om sociale innovatie te bereiken
Monique van Rijn van ZorgSpectrum
Werken met i-nurses:
hoe je innovatie van zorgprocessen bottom-up vorm kunt geven
Anja Novljan en Meryam Smal (I-nurses van Saffier), Sergej van’t Oosten (innovator & verbinder) en Gerbrand de Jong (manager I&A)
Implementatie van zorgtechnologie in de wijkverpleging:
de projectresultaten en verdere opschaling
Hetty Peeters van ZZG zorggroep
Digitaal behandelen in de GGZ werkt dat? Van digibeet naar digitaal
Mary-Ann ter Huurne, GZ psycholoog en projectleider digitale poli Mediant
Voor wie?
Dit event is uitsluitend bedoeld voor directeuren, bestuurders, (zorg)managers, beleids-en kwaliteitsmedewerkers, kwaliteitsverpleegkundigen, innovatie-adviseurs, adviseurs zorgtechnologie, informatiemanagers, CIO’s en CNIO’s werkzaam bij zorgaanbieders in de care.
Naar het overzicht