Bedrijfsvoering

M&I/Partners helpt u bij het op orde krijgen en professionaliseren van uw bedrijfsvoering.


Een duurzame en toekomstbestendige bedrijfsvoering is essentieel voor de ondersteuning van medewerkers, voor de continuïteit van het ziekenhuis en om in te spelen op de veranderde vraag vanuit de zorg. M&I/Partners helpt u bij het op orde krijgen en professionaliseren van uw bedrijfsvoering.

Optimalisatie van zorgprocessen is ook afhankelijk van de bedrijfsvoering binnen ziekenhuizen en de daaraan gekoppelde ondersteunende processen. Ziekenhuizen hebben vaak een divers landschap aan applicaties die de bedrijfsvoeringsprocessen ondersteunen. Vaak zijn deze applicaties aan elkaar gekoppeld, maar laat de integratie te wensen over. 

Hoe kunnen wij u helpen?

Ziekenhuizen kiezen steeds vaker voor een geïntegreerd ERP-systeem ter ondersteuning van hun bedrijfsvoering. Het resultaat is een verbeterde efficiëntie dankzij de integratie en optimalisatie van bedrijfsprocessen, en inzicht in relevante managementinformatie. Een duurder wordende zorg vereist dat zorginstellingen zoveel mogelijk doen met zo min mogelijk resources. ERP heeft tot doel de productiviteit van organisaties te maximaliseren, de kosten te beheersen en ervoor te zorgen dat organisaties optimaal voldoen aan de klantwensen. Wij zijn er met onze ervaring in de zorg van overtuigd dat een best practice aanpak voor de implementatie van ERP-systemen het beste werkt. Hierbij combineren wij onze kennis van zorgprocessen, bedrijfsvoering en ICT. Wij vervullen hierin diverse rollen.

  • Projectmanager namens de zorgorganisatie tijdens selectie én implementatie, zodat uw eigen mensen zich op de inhoud kunnen richten.
  • Onafhankelijk inhoudelijk adviseur als brug tussen uw organisatie en de leverancier.
  • Adviseur over mogelijke kansen, visievorming, businesscases, programma-aanpak en de combinatie van proces en ICT.

Meer weten?

Meer weten over de manier waarop ERP de bedrijfsvoering binnen uw ziekenhuis kan optimaliseren? Neem contact met ons op. Ontdek onze succesverhalen bij klantenWil jij bijdragen aan een betere zorg en overheid?

 

Ontdek jouw mogelijkheden bij M&I/Partners. Samen maken we het verschil en bouwen we aan maatschappelijke oplossingen die mensen écht vooruithelpen.

Ontdek jouw carrièremogelijkheden

Relevante cases

Kennis is er om te delen!

Binnen de Care zien we voor bedrijfsvoering vooral een best-of-breed landschap. Dit blijkt uit het onderzoek naar het gebruik van bedrijfsvoeringsapplicaties in de Care door M&I/Partners. Lees de uitkomsten en belangrijkste ontwikkelingen van het onderzoek.

Lees verder