Roosteren in de zorg


De druk op de zorg is groot. Door arbeidsmarktkrapte, werkdruk en ziekteverzuim staat de zorg voor grote uitdagingen. Personeelsplanning wordt binnen zorginstellingen steeds belangrijker. Het leidt tot vragen waar een organisatorisch antwoord op moet komen en waar in steeds grotere mate wordt gekeken hoe roosterapplicaties dit op een slimme manier kunnen ondersteunen. 

Roosterleveranciers in de zorg

Maar welke roosterapplicatie passend is voor een organisatie is sterk afhankelijk van de visie op personeelsplanning en de manier waarop dit proces is ingericht. Wij merken in de praktijk dat zorgorganisaties baat hebben bij een overzicht van de roosterleveranciers en hun oplossing. Wij hebben hier gehoor aan gegeven en een overzicht gemaakt van de grootste roosterleveranciers in de zorg. 

Ontdek de uitgaveTerug naar het overzicht

Event: Roosteren in de zorg

Door arbeidsmarktkrapte, werkdruk en ziekteverzuim staat de zorg voor grote uitdagingen. Personeelsplanning wordt binnen zorginstellingen steeds belangrijker.

Maandag 17 april gaan wij graag met u en een select gezelschap uit diverse zorgorganisaties in gesprek over het thema roosteren in de zorg. Onderwerpen als de positionering van roosteren, de spanning tussen verschillende belangen en ontwikkelingen op het gebied van digitale ondersteuning komen aan bod. Een interactieve sessie vol inspiratie, inzichten en uitwisseling

Nu aanmelden