Sigrid Wolthoff

M&I/Partners bestaat uit 100 toegewijde M&I’ers. Met ieder een eigen expertise, eigenschappen, overtuiging, voorkeur en achtergrond maar een gezamenlijke passie voor het digitaal transformeren van de publieke sector.
Als adviseur en projectleider ben ik te beschrijven als open, betrouwbaar en vastberaden. Mijn focus ligt op mensen en processen, die onmisbaar zijn bij het goed laten werken van technologie. In de samenwerking ben ik altijd op zoek naar een klik met ruimte voor wederzijdse feedback. Daarbij heb ik veel aandacht voor de veranderopgave die gevraagd wordt van de organisatie en van een individu. Complexe problemen en processen kan ik snel doorgronden en inzichtelijk maken voor een ander. Ik kan daarbij goed schakelen op de details zonder de hoofdlijnen uit het oog te verliezen. Als het resultaat aansluit op strategisch niveau én op de werkvloer ben ik tevreden.

Mijn achtergrond ligt in de jeugdhulpverlening. Ik heb de overstap gemaakt naar adviseur en projectleider in de zorg-ICT om de zorg beter te organiseren voor medewerker en cliënt.Terug naar het overzicht

Mijn publicaties

Meer kennis opdoen