Een digitale strategie beschrijft hoe digitalisering bijdraagt aan de realisatie van de zorgdoelstellingen. Een digitale strategie bestaat uit een visie op de toekomstige inzet van ICT, technologie én de strategische uitwerkingen op het gebied van governance (spelregels), informatiebeveiliging en privacy, ICT-organisatie, applicatiearchitectuur, infrastructuur en sourcing. De weg ernaartoe geven wij weer wij in een praktische roadmap met concrete acties en aanbevelingen beschreven. We doen dat voor u en mét u. Op deze manier ontstaat er meer betrokkenheid, begrip en draagvlak in de organisatie voor de realisatie van de strategie. Wij zoeken samen met u naar een uitwerking waar  de cliënten betere zorg ontvangen en zorgmedewerkers hun werk goed kunnen doen. Dit is noodzakelijk om de toekomstige uitdagingen in de zorg betaalbaar en bereikbaar voor iedereen te houden. 

Hoe kunnen wij u helpen?

M&I/Partners helpt zorginstellingen met het ontwikkelen én implementeren van een passende digitale strategie of informatiestrategie en de bijbehorende praktische roadmap. Wij hebben daarvoor een digitale strategie reis in vijf stappen ontwikkeld. Daag ons uit met vraagstukken over uw informatie- of digitale strategie en de realisatie hiervan.Onze kennis en inzichten

Online lunchsessie - Antoon van Luxemburg in gesprek met Marije Brugman, CIO bij zorginstelling Laurens, Teus Kappen, anesthesioloog en CSIO in het UMC Utrecht en Suzanne Kruizinga, bestuurder bij het Wilhelmina ziekenhuis Assen over doorpakken op digitale innovatie.

Lees verder

Op zoek naar ondersteuning in het maken van ICT-keuzes, het stellen van prioriteiten in uw ICT-projecten en het verbinden van ICT met het primaire en ondersteunende proces? Dan heeft u misschien behoefte aan een ICT-regisseur als smeerolie tussen gebruikersorganisatie/business en ICT.

Lees verder