Digitale strategie

M&I/Partners helpt zorginstellingen met het ontwikkelen én implementeren van een passende digitale strategie of informatiestrategie. De weg ernaartoe geven wij weer wij in een praktische roadmap met concrete acties en aanbevelingen.


Een digitale strategie beschrijft hoe digitalisering bijdraagt aan de realisatie van de zorgdoelstellingen. Een digitale strategie bestaat uit een visie op de toekomstige inzet van ICT, technologie én de strategische uitwerkingen op het gebied van governance (spelregels), informatiebeveiliging en privacy, ICT-organisatie, applicatiearchitectuur, infrastructuur en sourcing. 

Hoe kunnen wij u helpen?

M&I/Partners helpt zorginstellingen in de care met het ontwikkelen én implementeren van een passende digitale strategie of informatiestrategie. De weg ernaartoe geven wij weer wij in een praktische roadmap met concrete acties en aanbevelingen. We doen dat voor u en mét u. Op deze manier ontstaat er meer betrokkenheid, begrip en draagvlak in de organisatie voor de realisatie van de strategie. Wij zoeken samen met u naar een uitwerking waar de cliënten betere zorg ontvangen en zorgmedewerkers hun werk goed kunnen doen. Dit is noodzakelijk om de toekomstige uitdagingen in de zorg betaalbaar en bereikbaar voor iedereen te houden.

Meer weten?

Daag ons uit met vraagstukken over uw informatie- of digitale strategie en de realisatie hiervan.Wil jij bouwen aan een digitale wereld die zorgorganisaties, zorgmedewerkers en cliënten echt vooruithelpt?

 

Wij zoeken een adviseur in de care die opdrachtgevers in de zorg ondersteunt om hun ICT-processen verder te verbeteren en te optimaliseren.

Naar de vacature

Relevante cases

Heliomare nieuwe inrichting ICT

Een organisatie die de afgelopen decennia flink was uitgebreid, maar die daar qua bedrijfsvoering onvoldoende op was ingericht. Dat trof Patricia Esveld aan, toen ze 2016 bestuursvoorzitter werd van Heliomare. De instelling was onvoldoende ingericht op de eisen van de nieuwe tijd en er werd teveel geld uitgegeven aan de ondersteunende diensten.

Lees verder

Kennis is er om te delen!