Quickscan data en IT voor waardegedreven zorg

Wilt u weten waar u staat op het gebied van data en IT voor waardegedreven zorg en hoe u verder kunt groeien?


De grootste uitdagingen in het organiseren van waardegedreven zorg relateren volgens ziekenhuizen aan data en IT. Wij heben 19 componenten geïdentificeerd binnen waardegedreven zorg waarin data en IT een essentiële rol spelen. In het artikel 'Data en IT zijn vaak de grote uitdaging bij waardegedreven zorg' op Qruxx maken wij inzichtelijk op welke manieren ziekenhuizen invullingen aan deze componenten en wat hierbij de grootste knelpunten en succesfactoren zijn.

Quickscan data en IT voor waardegedreven zorg

Wilt u weten waar u staat op het gebied van data en IT voor waardegedreven zorg en hoe u verder kunt groeien? M&I/Partners heeft op basis van het onderzoek een quickscan ontwikkeld waarin u op basis van uw scores praktische handvatten en persoonlijke adviezen krijgt. Ben jij op zoek naar de baan die jouw carrière verder helpt? Of toe aan een volgende stap?

 

Als partner werken wij samen aan de realisatie van de maatschappelijke opdracht van onze klanten in de overheid en zorg, door ons advies over een weloverwogen inzet en eventuele implementatie van impactvolle digitalisering en ICT. Wil jij hier een bijdrage aan leveren?

Ontdek onze vacatures