Wouter Gude

M&I/Partners bestaat uit 100 toegewijde en eigenzinnige M&I’ers. Met ieder een eigen focus en een gezamenlijke passie voor het digitaal transformeren van de publieke sector. Samen bouwen we aan maatschappelijke oplossingen die mensen écht vooruithelpen.
Ik ben een gedreven adviseur op het snijvlak zorg en informatie. Mijn passie is om, het liefst gedreven door data, de kwaliteit van zorg te verbeteren en tegelijkertijd de administratieve lasten te verlagen. Betere zorg door betere informatie. Dit is in toenemende mate belangrijk om de uitdagingen in de zorg aan te gaan, zoals de toenemende zorgvraag, personeelstekorten en betaalbaarheid van zorg. Door mijn medisch informatiekundige achtergrond, evenals mijn promotieonderzoek op dit snijvlak, ben ik in goed staat in de verschillende stakeholders te begrijpen en verbinden. Ik ben sterk analytisch, gestructureerd en enthousiast. Samen maken we het verschil.Terug naar het overzicht

Mijn publicaties

Meer kennis opdoen

Uit onderzoek onder CIO's in 23 ziekenhuizen blijkt dat digitale transformatie door Covid-19 in een stroomversnelling raakt. Ruim 90% van de ondervraagde ziekenhuizen verwacht dat de inzet van digitale zorg versneld zal zijn na de coronacrisis. Het succes van deze stroomversnelling was te danken aan een combinatie van vijf pijlers: leiderschap, technologie, mindset, vertrouwen en snelheid.

Lees verder