CIO-platformbijeenkomst in de zorg


Op welke wijze kunnen organisaties omgaan met deze tijd van disruptie waarin digitale interactie leidend is? En hoe maakt de Chief Information Officer het verschil bij de digitale toekomst van organisaties?

CIO-platform

M&I/Partners organiseert regelmatig bijeenkomsten voor CIO's en ICT-managers over actuele thema's op het snijvlak van zorg, technologie en ICT. Hierbij is volop gelegenheid om inhoudelijk van gedachten te wisselen en te netwerken met CIO’s en informatie- en ICT-managers van collega-zorginstellingen.

Eerdere CIO-bijeenkomsten

Eerdere bijeenkomsten gingen over digitaal leiderschap, zorginformatisering, digital First, Innoveren in cisistijd, betaalbare zorg, ICT-samenwerking tussen ziekenhuizen, informatieveiligheid en –uitwisseling, veranderende sturing en organisatie van ICT, de veranderende rol van de CIO in de zorg, samenwerken in teams, de rol van CIO als Chief Innovation Officer in het succesvol realiseren van zorgtransformatie, leiderschap in het digitale tijdperk, data en artificial intelligence en de belofte van gepersonaliseerde zorg. 

Blik samen met ons terug op voorgaande CIO-platformbijeenkomsten

 

 Drivers voor zorgtransformatie: wie is in de lead?

Woensdag 8 maart 2023 is het tijd voor de CIO-platformbijeenkomst. Deze middag nemen Robin Hoogduin (CIO van het Haaglanden MC), Loren Kruseman (zorgvernieuwer en manager EPD-dienst bij het OLVG) en Anneke van Veen (longarts en CMIO digitale zorgtransformatie bij het CWZ) u mee in hun visie op zorg, innovatie, technologie en data als dominante drivers voor zorgtransformatie.

Aanmelden

Kennis is er om te delen!

ICT en technologie ontwikkelt zich in een adembenemend tempo: SaaS, wearables, sociale toepassingen en ICT-sourcing in alle mogelijke smaken. Marco Ebbers en Bas aan de Wiel geven zes ICT-aandachtspunten voor bestuurders waar ze de komende drie jaar rekening mee moeten houden.

Lees verder

De omgeving waarin organisaties functioneren wordt steeds dynamischer en complexer. De klant verwacht een superieure digitale klantervaring. Een "superieure digitale klantervaring bieden" vraagt om het efficiënt op elkaar laten aansluiten van bedrijfsprocessen. Het vraagt om een transitie van "afdeling-gestuurd" naar "proces-gestuurd" werken. En die transitie is niet altijd eenvoudig.

Lees verder