Chrissy van der Wal

M&I/Partners bestaat uit 100 toegewijde M&I’ers. Met ieder een eigen expertise, eigenschappen, overtuiging, voorkeur en achtergrond maar een gezamenlijke passie voor het digitaal transformeren van de publieke sector.
Ik ben een professional met een hart voor de zorg. Ik wil mijn capaciteiten, kennis en kunde inzetten om een maximale bijdrage te leveren aan een toekomstbestendig zorglandschap, gezien de ernorme uitdaging die we als Zorg-Nederland hebben.

 

Door het invullen van rollen als programmamanager, informatiemanager en strategisch adviseur in de zorg, heb ik ruime kennis en ervaring op het gebied van digitalisering in de zorg. Een rode draad in de rollen die ik heb vervuld is de combinatie van inhoud en proces. Van de innovaties tot de interventies die nodig zijn om de innovaties daadwerkelijk te gaan gebruiken, van hybride zorg en samenwerkingen in de keten tot digitale transformatie.

 

Ik ben goed in strategisch adviseren, het opzetten en inrichten van een project/programma op strategisch/tactisch niveau, het vertalen van strategie naar concrete doelstellingen en het borgen van een juist doorlopen proces om zo tot gedragen resultaten te komen. De afgelopen jaren ben ik bezig geweest met onderwerpen als digitale transformatie, digitale strategie, zorg op de juiste plek, hybride zorg en EPD-programmanagement.


Ik ben resultaatgericht, open en analytisch sterk, hou van een uitdaging en vind het leuk als het ingewikkeld wordt. Binnen een organisatie schakel ik snel en gemakkelijk met verschillende lagen, van Raad van Bestuur tot de werkvloer. Ook werk ik graag samen om tot goede, breed gedragen resultaten te komen. Ik voel me op mijn best wanneer ik kan werken in een goede sfeer, met onderling vertrouwen, humor en de bereidheid elkaar te helpen.Terug naar het overzicht