Chrissy van der Wal

M&I/Partners bestaat uit 100 toegewijde M&I’ers. Met ieder een eigen expertise, eigenschappen, overtuiging, voorkeur en achtergrond maar een gezamenlijke passie voor het digitaal transformeren van de publieke sector.
Digitale Transformatie en regionale samenwerking is nodig om de zorg toekomstbestendig te houden. Ik werk al vele jaren in het zorglandschap en heb ruime kennis en ervaring op het gebied van digitalisering in de zorg. Dit heb ik o.a. opgedaan door het invullen van rollen als informatiemanager in een ziekenhuis en project- en programmamanager van grote programma’s als een EPD-implementatie en Juiste Zorg op de Juiste Plek.

Het is mijn missie om organisaties te begeleiden in hun reis van Digitale Transformatie en help graag concreet invulling te geven aan de digitale transformatie.

Door mijn analytische blik, resultaatgerichtheid, doorzettingsvermogen en prettige manier van samenwerking, ben ik in staat om samen met een organisatie hun doelen te bepalen, deze doelen om te zetten in acties en deze acties daadwerkelijk te laten slagen. Een productieve samenwerking waarin we open kunnen zijn naar elkaar, is daarbij altijd van cruciaal belang en is voor mij een belangrijk fundament.Terug naar het overzicht