Antoon van Luxemburg

M&I/Partners bestaat uit 100 toegewijde M&I’ers. Met ieder een eigen expertise, eigenschappen, overtuiging, voorkeur en achtergrond maar een gezamenlijke passie voor het digitaal transformeren van de publieke sector.
Ik leg graag de verbinding tussen mensen, organisatie en technologie. Mijn ‘T-profiel’ heeft de combinatie van management, organisatorische en veranderkundige vaardigheden enerzijds en een brede kennis van ICT anderzijds. Ik neem de lead in vraagstukken en zoek telkens naar de meest effectieve aanpak om het doel van de klant te bereiken. Indien nodig gebruik ik daarbij een dosis creativiteit en doe dit integer en in verbinding met betrokkenen. Een integrale blik op een verandering met ICT is essentieel, ik gebruik daarom een benadering van het vraagstuk vanuit meerdere invalshoeken om te komen tot de optimale mix in aanpak en teamsamenstelling.

Ik heb vele jaren ervaring als adviseur en ben onder andere actief in de rol van auditor, kwaliteitsbewaker, projectmanager, onderzoeker en implementator. Ook was ik meerdere keren actief als interim-manager ICT en informatiemanager. Ik heb veel ervaring in de zorg, maar ook de lokale overheid, bibliotheekbranche en rijksoverheid.Terug naar het overzicht

Mijn publicaties

Meer kennis opdoen