Marnix van Welie

M&I/Partners bestaat uit 100 toegewijde M&I’ers. Met ieder een eigen expertise, eigenschappen, overtuiging, voorkeur en achtergrond maar een gezamenlijke passie voor het digitaal transformeren van de publieke sector.
Ik ben een ervaren all-round informatiespecialist, die zich richt op een breed terrein van beleidsmatige-en implementatievraagstukken op het raakvlak van organisatie en ICT. Ik begeleid mijn klanten graag op nog onbetreden paden, bijvoorbeeld met digitale transformtatie van de organistie of met de keuze en implementatie van een nieuw systeem. Ik ben de architect en richtingwijzer die met oog voor de mens verbindingen tussen partijen weet te smeden en die bijeen weet te houden tot het resultaat bereikt is. Ik ben een uitstekende procesbegeleider die met een optimistische, maar ook kritische en realistische zienswijze teams ontwikkelt en gezamenlijk tegenslagen overwint.

Ik hou ervan regelmatig iets nieuws te proberen. Bij M&I/Partners heb ik daar volop mogelijkheden voor. Ik heb opdrachten gedaan voor gemeenten, woningcorporaties, openbare bibliotheken, onderwijsinstellingen, een museum en andere culturele instellingen. Nu focus ik mij meer op zorginstellingen. Een nieuwe wereld. Dat houdt mij scherp en laat mij groeien.

 Terug naar het overzicht

Mijn publicaties

Meer kennis opdoen

In gesprek met Jasper van Sambeek, directeur Sleutelnet, Jeroen Kleinjan, voorzitter Raad van Bestuur bij Carintreggeland en Saskia van den Bos, CIO bij Maasstad ziekenhuis over informatie-uitwisseling in de zorg.

Lees verder