Marnix van Welie

M&I/Partners bestaat uit 100 toegewijde en eigenzinnige M&I’ers. Met ieder een eigen focus en een gezamenlijke passie voor het digitaal transformeren van de publieke sector. Samen bouwen we aan maatschappelijke oplossingen die mensen écht vooruithelpen.
Marnix is een ervaren all-round informatiespecialist, die zich richt op een breed terrein van beleidsmatige-en implementatievraagstukken op het raakvlak van organisatie en ICT. Hij begeleid zijn klanten graag op nog onbetreden paden, bijvoorbeeld met digitale transformtatie van de organistie of met de keuze en implementatie van een nieuw systeem. Hij is de architect en richtingwijzer die met oog voor de mens verbindingen tussen partijen weet te smeden en die bijeen weet te houden tot het resultaat bereikt is. Hij is een uitstekende procesbegeleider die met een optimistische, maar ook kritische en realistische zienswijze teams ontwikkelt en gezamenlijk tegenslagen overwint.


Opdrachten waar ik trots op ben

Ik hou ervan regelmatig iets nieuws te proberen. Bij M&I/Partners heb ik daar volop mogelijkheden voor. Ik heb opdrachten gedaan voor gemeenten, woningcorporaties, openbare bibliotheken, onderwijsinstellingen, een museum en andere culturele instellingen. Nu focus ik mij meer op zorginstellingen. Een nieuwe wereld. Dat houdt mij scherp en laat mij groeien.

 Terug naar het overzicht

Mijn publicaties

Meer kennis opdoen

Online lunchsessie - In gesprek met Jasper van Sambeek, directeur Sleutelnet, Jeroen Kleinjan, voorzitter Raad van Bestuur bij Carintreggeland en Saskia van den Bos, CIO bij Maasstad ziekenhuis over informatie-uitwisseling in de zorg.

Lees verder

Online lunchsessie - Antoon van Luxemburg in gesprek met Marije Brugman, CIO bij zorginstelling Laurens, Teus Kappen, anesthesioloog en CSIO in het UMC Utrecht en Suzanne Kruizinga, bestuurder bij het Wilhelmina ziekenhuis Assen over doorpakken op digitale innovatie.

Lees verder