ICT-architecten

ICT-architecten


ICT-architecten spelen steeds vaker de rol van adviseur en partner om uw digitale strategie te definiëren en realiseren.

Hoe kunnen wij u helpen?

M&I/Partners heeft diverse ervaren architecten voor u klaar staan. Allen met een grote inhoudelijke drive, een tikkeltje eigenwijs, een goede set aan communicatieve vaardigheden en een eigen stijl. Zij helpen u in het concretiseren en expliciteren van uw behoeftes over de samenhang van uw diensten en producten, processen, gegevens en applicaties en ICT. We hebben ervaring met vrijwel alle disciplines, van enterprise-architectuur tot data-architectuur. En dat zowel in een interimrol, als met verantwoordelijkheid voor bijvoorbeeld het operationeel realiseren van een projectstart. De architecten van M&I/Partners zijn continu bezig met innovatie en vernieuwing, bijvoorbeeld op het gebied van data en API's.

Grip op uw informatievoorziening

Onze architecten zijn bekend met toepassing van digitale en ICT-architectuur binnen de landelijke, regionale en lokale overheid en binnen de gezondheidszorg in de volle breedte. We zijn thuis in de architectuurtheorie, de methodieken en de modellen. We kennen de relevante referentiearchitecturen voor de verschillende markten zoals NORA, GEMMA, CORA en PURA en weten ze op hun waarde te schatten. Maar bovenal zijn we in staat deze hulpmiddelen op een goede en pragmatische manier in te zetten en u te helpen grip te krijgen en te houden op uw informatievoorziening en ICT. We gebruiken wat nodig is om een specifiek doel te bereiken dat aansluit bij de organisatie, strategie én uw mensen.

Meer weten?

Heeft u behoefte aan een ICT-architect die u een deel van de complexiteit uit handen neemt? Neem contact op met Gert Florijn en verken of één van onze architecten past bij uw vraag en in uw organisatie.
Maak kennis met

Krijg inzicht en structuur in uw bestaande applicatielandschapRelevante case

Havenbedrijf Amsterdam inrichting informatiearchitectuur

Havenbedrijf Amsterdam inrichting informatiearchitectuur

Havenbedrijf Amsterdam vroeg M&I/Partners inzicht te geven in het applicatielandschap, de informatiestromen en onderliggende infrastructuur. Eric Rijnboutt heeft een start gemaakt met de opbouw van de informatiearchitectuur. Met als resultaat een set 'praatplaten' die de organisatie inzicht geeft in de huidige informatievoorziening.

Lees verder

Meer relevante kennis opdoen

Zijn informatiearchitecten goede bankovervallers?
24-11-2020

Zijn informatiearchitecten goede bankovervallers?

Lees meer
Angst voor architectuur
18-06-2018

Angst voor architectuur

Lees meer