ICT-architecten

Onze architecten helpen u in het concretiseren en expliciteren van uw behoeftes over de samenhang van uw diensten en producten, processen, gegevens en applicaties en ICT.


ICT-architecten spelen steeds vaker de rol van adviseur en partner om uw digitale strategie te definiëren en realiseren.

Hoe kunnen wij u helpen?

M&I/Partners heeft diverse ervaren architecten voor u klaar staan. Allen met een grote inhoudelijke drive, een tikkeltje eigenwijs, een goede set aan communicatieve vaardigheden en een eigen stijl. Zij helpen u in het concretiseren en expliciteren van uw behoeftes over de samenhang van uw diensten en producten, processen, gegevens en applicaties en ICT. We hebben ervaring met vrijwel alle disciplines, van enterprise-architectuur tot data-architectuur. En dat zowel in een interimrol, als met verantwoordelijkheid voor bijvoorbeeld het operationeel realiseren van een projectstart. De architecten van M&I/Partners zijn continu bezig met innovatie en vernieuwing, bijvoorbeeld op het gebied van data en API's.

Grip op uw informatievoorziening

Onze architecten zijn bekend met toepassing van digitale en ICT-architectuur binnen de landelijke, regionale en lokale overheid en binnen de gezondheidszorg in de volle breedte. We zijn thuis in de architectuurtheorie, de methodieken en de modellen. We kennen de relevante referentiearchitecturen voor de verschillende markten zoals NORA, GEMMA, CORA en PURA en weten ze op hun waarde te schatten. Maar bovenal zijn we in staat deze hulpmiddelen op een goede en pragmatische manier in te zetten en u te helpen grip te krijgen en te houden op uw informatievoorziening en ICT. We gebruiken wat nodig is om een specifiek doel te bereiken dat aansluit bij de organisatie, strategie én uw mensen.

Meer weten?

Heeft u behoefte aan een ICT-architect die u een deel van de complexiteit uit handen neemt? Neem contact met ons op en verken of één van onze architecten past bij uw vraag en in uw organisatie.Meer achtergrond over onze architectuurstijl?

Architectuur met een hoofdletter P

of

Ontdek onze publicaties

Kennis is er om te delen!

AGconnect - Als een organisatie ICT serieus neemt, leidt dat tot serieuze vragen. Als het team architecten daar niet aan toe is, ontstaan er vluchtbewegingen verstopt in jargon en intimiderende diagrammen. Ontdek de zeven angsten en verlangens die een goede architectuur in de weg staan.

Lees verder

AGconnect - ICT-architectuur is vaak kostbare flauwekul. Architecten sluiten onvoldoende aan bij de praktijk. Dat is jammer, want een ICT-architectuur kan cruciaal zijn bij het begrijpen en veranderen van de informatievoorziening.

Lees verder