Tobias van Oerle

M&I/Partners bestaat uit 100 toegewijde M&I’ers. Met ieder een eigen expertise, eigenschappen, overtuiging, voorkeur en achtergrond maar een gezamenlijke passie voor het digitaal transformeren van de publieke sector.
Als adviseur op het gebied van privacy en informatiebeveiliging ga ik samen met klanten op zoek naar passende antwoorden voor de complexe vraagstukken die voor de organisatie spelen, zowel binnen de organisatiegrenzen als in de ketens waar zij actief is. Door mijn conceptuele denkvermogen ben ik in staat snel met creatieve oplossingen te komen zonder daarbij het doel uit het oog te verliezen. Dit in combinatie met mijn soft-skills, zorgt ervoor dat ik het vermogen heb om “gedragen” resultaten te behalen binnen de afgesproken termijn.Terug naar het overzicht

Mijn publicaties

Meer kennis opdoen

Tobias van Oerle treedt toe als partner bij M&I/Partners. Hij versterkt het bestaande team van vijf partners (Patrick van Eekeren, Marco Zoetekouw, Mirjam Verheijen, Enri Leufkens en Jeroen van Oostrum) dat leidinggeeft aan M&I/Partners en de ruim honderd professionals die het bureau telt.

Lees verder

Dit hoor ik vaak bij klanten waar ik kom. Wie 'ze' zijn en wat eigenaarschap dan precies is, verschilt, maar de klacht is hetzelfde. Het is meestal een hele terechte klacht, het nemen van eigenaarschap of je verantwoordelijk voelen en gedragen voor iets is waar veel mensen mee worstelen. Zeker als het onderwerp dan ook nog iets verder van hun interesse afligt. Erover klagen helpt alleen niet. In dit artikel benoem ik drie concrete tips die helpen bij het goed vormgeven van eigenaarschap in organisaties.

Lees verder