Tobias van Oerle

M&I/Partners bestaat uit 100 toegewijde en eigenzinnige M&I’ers. Met ieder een eigen focus en een gezamenlijke passie voor het digitaal transformeren van de publieke sector. Samen bouwen we aan maatschappelijke oplossingen die mensen écht vooruithelpen.
Als adviseur op het gebied van privacy en informatiebeveiliging ga ik samen met klanten op zoek naar passende antwoorden voor de complexe vraagstukken die voor de organisatie spelen, zowel binnen de organisatiegrenzen als in de ketens waar zij actief is. Door mijn conceptuele denkvermogen ben ik in staat snel met creatieve oplossingen te komen zonder daarbij het doel uit het oog te verliezen. Dit in combinatie met mijn soft-skills, zorgt ervoor dat ik het vermogen heb om “gedragen” resultaten te behalen binnen de afgesproken termijn.Terug naar het overzicht

Mijn publicaties

Meer kennis opdoen

Het niet spreken van elkaars taal, onduidelijke verwachtingen en niet in staat zijn om naar het expertiseniveau van je gesprekspartner te schakelen zijn redenen dat er vaak ruis in samenwerkingen ontstaat. Als informatiemanager fungeer ik dagelijks als tolk tussen de primaire processen en de ICT om de samenwerking soepel te laten lopen. 

Lees verder