Tobias van Oerle

M&I/Partners bestaat uit 100 toegewijde M&I’ers. Met ieder een eigen expertise, eigenschappen, overtuiging, voorkeur en achtergrond maar een gezamenlijke passie voor het digitaal transformeren van de publieke sector.
Als adviseur op het gebied van privacy en informatiebeveiliging ga ik samen met klanten op zoek naar passende antwoorden voor de complexe vraagstukken die voor de organisatie spelen, zowel binnen de organisatiegrenzen als in de ketens waar zij actief is. Door mijn conceptuele denkvermogen ben ik in staat snel met creatieve oplossingen te komen zonder daarbij het doel uit het oog te verliezen. Dit in combinatie met mijn soft-skills, zorgt ervoor dat ik het vermogen heb om “gedragen” resultaten te behalen binnen de afgesproken termijn.Terug naar het overzicht

Mijn publicaties

Meer kennis opdoen

Informatiebeveiliging wordt (deels) door de aanwezigheid van duidelijke kaders en normen ook vaak ingestoken vanuit een 'dit mag niet' houding. Dit leidt vaak niet tot het beste resultaat omdat mensen gewoonweg niet zo werken. Het benaderen zoals we dat ook met informatiemanagement doen is veel effectiever.

Lees verder

Binnen de wereld van informatiebeveiliging, privacy en kwaliteit wordt een managementsysteem vaak gezien als een vereiste om het werk goed uit te kunnen voeren. Wordt het doel dat met een mangementsysteem wordt beoogd hier ook daadwerkelijk mee bereikt óf is het vooral een papieren tijger?

Lees verder