Tobias van Oerle

Samen maken we het verschil en bouwen we aan maatschappelijke oplossingen die mensen écht vooruithelpen. Laat u inspireren door de cases waar wij samen met onze klanten hard aan hebben gewerkt. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,3.


IFV kernregistratie incidenten

'Samen werken aan een veiliger Nederland' is het motto van het Instituut Fysieke Veiligheid (IFV). IFV vroeg M&I/Partners om een gedragen en eenduidig beeld van de kernregistratie met specifieke aandacht voor de vereisten van de AVG.

Lees verder
Privacy en DPIA's bij de gemeente Amersfoort

Ook de gemeente Amersfoort wilde ondersteuning bij het uitvoeren van Data Protection Impact Assessments. Ze vroegen hulp bij het maken van een standaard aanpak, een groep interne medewerkers op te leiden en de uitvoering van een set DPIA's te begeleiden. De procesgerichte en pragmatische DPIA-aanpak van M&I/Partners heeft ervoor gezorgd dat Amersfoort hier echt verder mee kan.

Lees verder
Veiligheidsregio Fryslân ontdekkingstocht naar optimale digitale ondersteuning

Lange tijd was een Vakbekwaamheid Management Systeem (VMS) de digitale oplossing voor de brandweer om opleidingen, oefeningen, uitbetalingen en vakbekwaamheid te registreren. In de huidige tijd lijkt een VMS niet meer de enige oplossing. Wat zijn de nieuwe digitale mogelijkheden en welke alternatieven biedt dat? M&I/Partners ondersteunt en adviseert de veiligheidsregio Fryslân als projectleider in de ontdekkingstocht naar een optimale digitale ondersteuning en transformatie.

Lees verder
IFV 25 regio's samen op weg naar informatieveiligheid!

Informatieveiligheid is een belangrijk thema binnen veiligheidsregio's. Gevoelige informatie mag niet 'op straat' liggen en privacy moet gewaarborgd zijn. Om de regio's hierbij te ondersteunen is een traject van collegiale toetsing opgezet. M&I/Partners voert deze collegiale toetsing bij alle 25 regio's uit.

Lees verder