Tobias van Oerle versterkt het partnerteam bij M&I/Partners


Tobias van Oerle treedt toe als partner bij M&I/Partners. Hij versterkt het bestaande team van vijf partners (Patrick van Eekeren, Marco Zoetekouw, Mirjam Verheijen, Enri Leufkens en Jeroen van Oostrum) dat leidinggeeft aan M&I/Partners en de ruim honderd professionals die het bureau telt.

Sinds 2017 is Tobias werkzaam bij M&I/Partners. Hij heeft in deze periode laten zien over een ruime kennis te beschikken op het gebied informatiemanagement, informatiebeveiliging en privacy. Hij richt zich hierbij met name op strategische vraagstukken rondom deze thema’s binnen de overheid zoals bij gemeenten, veiligheidsregio's en uitvoeringsorganisaties. Zijn aanpak kenmerkt zich door het combineren van zijn inhoudelijke kennis en de capaciteit om dit toe te passen binnen de specifieke context van de organisatie. Dit zorgt ervoor dat er niet gewerkt wordt aan papieren werkelijkheden maar oplossingen die echt werken.

Momenteel vervult Tobias de rol van programmamanager vanuit M&I/Partners voor een grootschalig programma dat zich richt op informatiebeveiliging en privacy van de Gemeente Arnhem en De Connectie. Daarnaast heeft hij een enorme diversiteit aan onderzoeks- en adviestrajecten uitgevoerd binnen de zorg en overheid op het gebied van informatiebeveiliging en privacy. 

Tobias van Oerle over zijn nieuwe rol als partner bij M&I/Partners:
''Bruggen bouwen, dat is voor mij de essentie van mijn werk. Zowel tussen mensen binnen organisaties, organisaties binnen samenwerkingen als tussen verschillende thema’s binnen mijn vakgebieden. Dit is voor mij ooit de reden geweest om de opleiding informatiekunde te gaan doen, en het is nu de reden dat ik iedere dag enorm veel plezier heb in mijn werk. Waar mensen elkaar beter begrijpen, ontstaan betere resultaten. Binnen M&I/Partners heb ik de afgelopen jaren met veel plezier samen met collega’s binnen veel verschillende organisaties over verschillende thema’s deze bruggen mogen bouwen. De indrukwekkende hoeveelheid kennis van alle facetten van digitale transformatie, de drang voor het leveren van hoge kwaliteit en het écht maken van impact, de eigenwijze adviseurs, maar vooral ook de menselijke maat binnen het bureau, maken dat M&I/Partners het bureau voor mij is. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om vanuit mijn nieuwe rol bij te dragen aan de verdere ontwikkeling.''

M&I/Partners

M&I/Partners is een onafhankelijk en strategisch ICT-adviesbureau met bijna 40 jaar ervaring in het adviseren en begeleiden van klanten bij projecten op het snijvlak van management, informatie en ICT. Als partner werken wij samen aan de realisatie van de maatschappelijke opdracht van onze klanten in de overheid en zorg, door ons advies over een weloverwogen inzet en eventuele implementatie van impactvolle digitalisering en ICT.Terug naar het overzicht