Informatiemanagement en regie

Informatiemanagement levert een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit, veiligheid en beheersing van ICT in de zorg.


Informatiemanagement en regie zijn essentieel voor het behalen van de doelen die u met zorgtechnologie en ICT voor ogen heeft. Informatiemanagement gaat over de juiste afstemming tussen de behoefte van de zorg- en bedrijfsvoering enerzijds en het aanbod van ICT en technologie. Informatiemanagement levert een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit, veiligheid en beheersing van ICT in de zorg. 

ICT-regisseur

Niet elke zorgorganisatie heeft de kennis en ervaring om informatiemanagement in te vullen en zelf de digitale strategie uit te voeren of voldoende te organiseren. Daarom bieden we een regisseur aan om de uitvoering ter hand te nemen. Regie voeren is voor zorgorganisaties een belangrijke succesfactor om samenwerking tussen verschillende werkgebieden én binnen en buiten de organisatie te bevorderen. Het uitgangspunt is altijd toegevoegde waarde leveren aan het primaire zorgproces en de samenwerking optimaliseren met als doel vraag, aanbod en bedrijfsdoelstellingen met elkaar in lijn brengen. Op deze manier helpen wij zorgorganisaties om in regie te komen.

Hoe kunnen wij u helpen?

Bent u op zoek naar ondersteuning in het maken van ICT-keuzes, het stellen van prioriteiten in uw ICT-projecten en het verbinden van ICT met het primaire en ondersteunende proces? Dan heeft u misschien behoefte aan een ICT-regisseur als smeerolie tussen gebruikersorganisatie/business en ICT.

Heeft u behoefte aan expertise van buitenaf? Of uitdagingen binnen uw organisatie en behoefte aan een ervaren sparringpartner? Neem dan contact op met Miranda de Gouw voor een vrijblijvend gesprek.Wil jij bijdragen aan een betere zorg en overheid?

 

Ontdek jouw mogelijkheden bij M&I/Partners. Samen maken we het verschil en bouwen we aan maatschappelijke oplossingen die mensen écht vooruithelpen.

Ontdek jouw carrièremogelijkheden

Kennis is er om te delen!