Bedrijfsvoering

Een duurzame en toekomstbestendige bedrijfsvoering is essentieel voor de ondersteuning van zorgmedewerkers en de continuïteit van de zorgorganisatie.


Het voeren van een duurzame en toekomstbestendige bedrijfsvoering is essentieel voor de ondersteuning van zorgmedewerkers en de continuïteit van de zorgorganisatie. Bedrijfsvoering is een breed terrein en omvat alle processen die het primair (zorg)proces ondersteunen. M&I/Partners begeleidt en adviseert zorginstellingen op het gebied van personeelsmanagement, roosteren, financieel management, inkoop en facilitair management.

Hoe kunnen wij u helpen?

Onze adviseurs begeleiden u bij het bepalen van de strategie van een of meer bedrijfsvoeringprocessen en het maken van de vertaling naar de gewenste informatievoorziening. Dit doen wij niet alleen vanuit de ondersteunende diensten maar juist ook vanuit zorgperspectief. Daarnaast adviseren wij u graag welke applicaties het beste bij uw bedrijfsvoeringprocessen passen, hoe de processen beter ondersteunt kunnen worden in het huidige applicatielandschap en hoe u meer rendement kunt halen uit alle data die verzameld wordt. 

Meer weten?

Kunt u ondersteuning gebruiken bij het op orde krijgen of professionaliseren van uw bedrijfsvoering? Neem dan vrijblijvend contact op met Maarten of Sigrid.Wil jij bijdragen aan een betere zorg en overheid?

 

Ontdek jouw mogelijkheden bij M&I/Partners. Samen maken we het verschil en bouwen we aan maatschappelijke oplossingen die mensen écht vooruithelpen.

Ontdek jouw carrièremogelijkheden

Kennis is er om te delen!

Binnen de Care zien we voor bedrijfsvoering vooral een best-of-breed landschap. Dit blijkt uit het onderzoek naar het gebruik van bedrijfsvoeringsapplicaties in de Care door M&I/Partners. Lees de uitkomsten en belangrijkste ontwikkelingen van het onderzoek.

Lees verder