Het voeren van een duurzame en toekomstbestendige bedrijfsvoering is essentieel voor de ondersteuning van zorgmedewerkers en de continuïteit van de organisatie. Bedrijfsvoering is een breed terrein en omvat alle processen die het primair (zorg)proces ondersteunen. M&I/Partners begeleidt en adviseert zorginstellingen op het gebied van personeelsmanagement, roosteren, financieel management, inkoop en facilitair management.

Onze adviseurs begeleiden u bij het bepalen van de strategie van een of meer bedrijfsvoeringprocessen en het maken van de vertaling naar de gewenste informatievoorziening. Dit doen wij niet alleen vanuit de ondersteunende diensten maar juist ook vanuit zorgperspectief. Daarnaast adviseren wij u graag welke applicaties het beste bij uw bedrijfsvoeringprocessen passen, hoe de processen beter ondersteunt kunnen worden in het huidige applicatielandschap en hoe u meer rendement kunt halen uit alle data die verzameld wordt. 

Hoe kunnen wij u helpen?

Kunt u ondersteuning gebruiken bij het op orde krijgen of professionaliseren van uw bedrijfsvoering? Neem dan vrijblijvend contact op met Mariët.
Onze kennis en inzichten

Binnen de Care zien we voor bedrijfsvoering vooral een best-of-breed landschap. Dit blijkt uit het onderzoek naar het gebruik van bedrijfsvoeringsapplicaties in de Care door M&I/Partners. Lees de uitkomsten en belangrijkste ontwikkelingen van het onderzoek.

Lees verder

Het gebruik van een ERP-oplossing is de nieuwe standaard binnen de Nederlandse ziekenhuizen. Meer dan 80% van alle ziekenhuizen gebruikt een ERP-oplossing. Dit blijkt uit het onderzoek naar het gebruik van bedrijfsvoeringsapplicaties in ziekenhuizen door M&I/Partners. Lees de uitkomsten en belangrijkste ontwikkelingen van het ERP-onderzoek.

Lees verder