Zorgtechnologie

Onze doelstelling is dat de zorg ICT omarmt. Dat digitale toepassingen de zorg én het contact tussen medewerker en cliënt verbeteren.


ICT is niet meer weg te denken uit het primaire proces in de care. Zorgverleners werken met een digitaal cliëntdossier, cliënten en verwanten worden digitaal betrokken met een cliëntportaal of PGO en domotica heeft zijn intrede gedaan in woningen en verpleeghuizen.

Zorgtechnologie kan ons nog meer brengen. Een zorgrobot die de fysiotherapeut ruimte biedt om cliënten individueel te begeleiden, beeldbellen voor mensen die zelfstandig wonen en E-health om cliënten thuis te begeleiden. 

Zorg omarmt ICT

Onze doelstelling is dat de zorg ICT omarmt. Dat digitale toepassingen de zorg én het contact tussen medewerker en cliënt verbeteren. Daarbij helpen we u graag op weg.

Welke innovatie past bij mijn cliënten?
Hoe ondersteun ik mijn medewerkers met ICT?

ECD 3.0

Het nieuwe ECD; het ECD 3.0, wordt de basis van de ICT rondom de cliënt. Binnen en buiten de muren van de instelling. Data uit wearables en beelden van de nachtzorg zijn samen met de rapportage beschikbaar. Voor cliënten thuis en binnen de zorgorganisatie. Toegankelijk voor professional en mantelzorger.

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij adviseren u graag welk ECD bij uw organisatie past, hoe u meer rendement kunt halen uit alle data die verzameld worden en hoe we domotica en E-Health aan het ECD kunnen verbinden. Zodat de ICT op logische wijze rondom uw cliënten en medewerkers wordt georganiseerd. Wij zijn uw partner om de kwaliteit van zorg (verder) te verbeteren.

Ontdek onze succesverhalen bij klantenWil jij bouwen aan een digitale wereld die zorgorganisaties, zorgmedewerkers en cliënten echt vooruithelpt?

 

Wij zoeken een adviseur in de care die opdrachtgevers in de zorg ondersteunt om hun ICT-processen verder te verbeteren en te optimaliseren.

Naar de vacature

Relevante cases

Cordaan naar één integraal ECD

Cordaan wilde de multidisciplinaire samenwerking tussen en binnen zorgdomeinen beter organiseren. Cordaan vroeg M&I/Partners opnieuw naar het ECD-landschap te kijken. Mirjam Verheijen en Aukje Houben kregen in de rol van programmamanager de taak om de ECD-selectie & -implementatie samen met alle zorgdomeinen tot een succes te maken.

Lees verder