Data Intelligence en Informatiegestuurd werken

Het slimmer en beter gebruikmaken van data binnen uw organisatie stelt u in staat om betere beslissingen te nemen, op zowel operationeel als strategisch niveau.


Data Intelligence, informatiegestuurd werken, datamanagement, datastrategie, big data, data analytics, data science, machine learning … De mogelijkheden zijn groot en de kansen in principe eindeloos. Maar wat betekenen deze termen concreet voor u? Hoe kunt u hier op een effectieve en efficiënte wijze gebruik van maken? M&I/Partners helpt u met de transformatie naar een informatiegestuurde en data intelligente organisatie. 

Onderbouwde beslissingen met data

Het verzamelen, verrijken, analyseren en interpreteren van big data wordt steeds essentiëler om uw diensten te verbeteren en te vernieuwen. Met de juiste analytische informatie kunnen organisaties beter en sneller handelen, kosten en baten beter inzichtelijk maken en sneller reageren op signalen. Het slimmer en beter gebruikmaken van data binnen uw organisatie stelt u in staat om betere beslissingen te nemen, op zowel operationeel als strategisch niveau. Diverse zorginstellingen en overheden zien de mogelijkheden en voordelen van data, maar vinden het lastig te bepalen waar te starten en vragen zich af of ze hun data maximaal benutten. 

Datagedreven organisatie

Ons doel met de inrichting van Data Intelligence binnen uw organisatie is te zorgen dat de aanwezige data compleet, betrouwbaar en op tijd beschikbaar is voor de uitvoering van uw bedrijfsprocessen en het nemen van de juiste managementbeslissingen. Wij zijn uw gids in het data-landschap, de tools en de processen. Daarbij adviseren we u bij het uitzetten van een koers, bieden inzicht in de laatste trends en ontwikkelingen in de markt en plaatsen deze voor u in perspectief. Op basis van uw prioriteiten bepalen we samen met u een passende datastrategie en implementeren we deze. Data moeten op een intelligente manier verzameld, gecombineerd en ontsloten worden zodat waardevolle informatie ontstaat. 

Hoe kunnen wij u helpen?

M&I/Partners helpt u met de transformatie naar een informatiegestuurde en data intelligente organisatie. Ook bieden wij ondersteuning bij de realisatie van:

  • Business Intelligence en Datawarehousing
  • Medical Intelligence
  • Business Improvement
  • Big Data
  • Datakwaliteit
  • Data Governance

Stappen zetten met data

Bent u in staat om uw data strategisch in te zetten om complexe beslissingen te nemen op alle niveaus binnen uw organisatie? Bij M&I/Partners ondersteunen onze dataspecialisten u om uw koers uit te zetten en wij helpen u met data uw prestaties en dienstverlening te verbeteren. Meer weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van Data Intelligence? Neem contact met ons op.