Informatievoorziening voor succesvolle waardegedreven zorg

07 december 2021 - 15:00 - 07 december 2021 - 16:30
Online

Aanmelden

Online sessie over ‘Informatievoorziening voor succesvolle waardegedreven zorg' op dinsdag 7 december van 15:00 - 16:30 uur. Tijdens deze sessie nemen Joren Roelofs & Wouter Gude (M&I/Partners), Alisa Westerhof (St. Antonius Ziekenhuis) en Barbara Schooneveldt (LUMC) u mee in de wereld van waardegedreven zorg.

Informatievoorziening voor succesvolle waardegedreven zorg

Waardegedreven zorg is een 'hot topic' en staat hoog op de agenda bij zorginstellingen. De initiatieven schieten als paddenstoelen uit de grond. Maar hoe organiseer je nu de benodigde ICT- en informatievoorziening om waardegedreven zorg effectief te borgen in het zorgproces met maximale waarde voor de patiënt? In deze online sessie gaan we hier dieper op in en nemen Alisa Westerhof (Manager BI, St. Antonius Ziekenhuis), Barbara Schooneveldt (Product Owner VBHC-IT, LUMC) u mee in hun praktijkvoorbeelden.

Alisa Westerhof schetst de organisatorische aspecten van waardegedreven zorg binnen het St. Antonius Ziekenhuis. Zij gaat in op de behoefte van zorgprofessional en patiënt, de dienstverlening die erbij hoort en de geleerde lessen over wat wel en niet werkt in de praktijk. Barbara Schooneveldt gaat in op de technische aspecten van waardegedreven zorg binnen het LUMC. Zij vertelt over de informatievoorziening en dienstverlening horende bij waardegedreven zorg, hoe uitkomstinformatie worden bepaald en gevisualiseerd aan zorgprofessionals en patiënten binnen zorgprocessen.

Voor wie?

De bijeenkomst  'Waardegedreven zorg' is bestemd voor onze relaties in de zorg: te weten leden Raad van Bestuur, hoofden ICT, CIO's, CMIO's, CNIO's, ICT-managers, informatie- en I&A-managers, BI/data-managers en specialisten, project- en programmamanagers waardegedreven zorg.


Naar het overzicht


Nu aanmelden