De polikliniek van de toekomst: minder werkdruk door digitale transformatie

29 juni 2023 - 12:00 - 29 juni 2023 - 13:00
Online

Aanmelden

Online bijeenkomst over 'De polikliniek van de toekomst: minder werkdruk door digitale transformatie' op donderdag 29 juni van 12:00 tot 13:00.

M&I/Partners onderzocht onder ruim 25 ziekenhuizen in welke mate digitale toepassingen leiden tot werkdrukvermindering. Bent u benieuwd welke digitale toepassingen de werkdruk verminderen en welke digitale toepassing minder succesvol blijken? Sluit dan aan bij de online bijeenkomst. Wij nemen u in deze sessie mee in de resultaten en gaan samen met Minet van Dijk (projectmanager en adviseur digitale zorg Antonius Sneek) en Liesbeth ten Velde (manager poliklinieken Ikazia Ziekenhuis) in gesprek over de successen en uitdagingen rondom het vormgeven de polikliniek van de toekomst. 

Door de stijgende zorgvraag, personeelstekorten en beperkte financiële middelen kunnen we de zorg van morgen niet meer aan. De juiste zorg op de juiste plek, waardegedreven zorg en nieuwbouwprojecten zorgen dat ziekenhuizen bezig zijn met de digitale transformatie van de polikliniek. Maar welke proceswijzigingen en digitale toepassingen dragen daadwerkelijk bij aan de uitdagingen die we ervaren?

Voor wie?

Deze bijeenkomst is bedoeld voor relaties werkzaam bij zorgaanbieders.


Naar het overzicht