Roosteren in de zorg

17 april 2023 - 13:30 - 17 april 2023 - 17:00
Zeist

De druk op de zorg is groot. Personeelsplanning wordt binnen zorginstellingen een steeds belangrijker thema. Maandag 17 april gaan wij in gesprek over het strategische thema roosteren in de zorg. Een interactieve sessie vol inspiratie, inzichten en uitwisseling.

Door arbeidsmarktkrapte, werkdruk en ziekteverzuim staat de zorg voor grote uitdagingen. Het is meer dan ooit van belang om (potentiële) professionals optimaal te faciliteren. Een belangrijke factor voor de professionals is een goed en voorspelbaar rooster. Personeelsplanning wordt binnen zorginstellingen een steeds belangrijker thema. Het leidt tot vragen waar een organisatorisch antwoord op moet komen en waar in steeds grotere mate wordt gekeken hoe roosterapplicaties dit op een slimme manier kunnen ondersteunen.

Roosteren in de zorg 

Maandag 17 april van 13:30 tot 17:00 gaan wij met diverse zorgorganisaties in gesprek over het thema roosteren in de zorg. Onderwerpen als de positionering van roosteren, de spanning tussen verschillende belangen en ontwikkelingen op het gebied van digitale ondersteuning komen aan bod. Een interactieve sessie vol inspiratie, inzichten en uitwisseling.

Aanmelden voor de wachtlijst 

In verband met het aantal aanmeldingen plaatsen wij de aanmeldingen die nu binnenkomen op de wachtlijst voor als er plekken vrijkomen door afmeldingen of voor een volgend event over roosteren in de zorg. Laat via de mail weten of u zich wilt aanmelden voor deze wachtlijst.

Voor wie?

De bijeenkomst is bestemd voor onze relaties in de jeugdzorg, gehandicaptenzorg, GGZ, ouderenzorg, thuiszorg en ziekenhuizen die zich (op strategisch/tactisch niveau) bezig houden met personeelsplanning en capaciteitsmanagement. Denk aan bestuurders, managers zorg, HR-managers, capaciteitsadviseurs.

 

Welke roosterapplicatie passend is voor een organisatie is sterk afhankelijk van de visie op personeelsplanning en de manier waarop dit proces is ingericht. Wij hebben een overzicht gemaakt van de grootste roosterleveranciers in de zorg. Ontdek de uitgave Roosteren in de zorg


Naar het overzicht