Informatietechnologie & Oncologie: informatie-uitwisseling met Sanneke van der Linden


Podcast Informatietechnologie & Oncologie

Informatietechnologie & Oncologie: hoe gaat dat samen? In deze serie podcasts legt Matthias Mieth van M&I/Partners de link tussen informatietechnologie en oncologie. Hij gaat in gesprek met behandelaars, bestuurders, zorgmanagers en implementatiespecialisten. Matthias gaat in deze gesprekken dieper in op de rol van informatietechnologie bij het bestrijden van kanker. 

In deze tweede reeks van de podcastserie Informatietechnologie & Oncologie staat informatie-uitwisseling tussen ziekenhuizen, behandelcentra, patiënten en mantelzorgers opnieuw centraal. Matthias gaat met professionals uit de zorg in gesprek over informatie-uitwisseling in de oncologische zorgketen. Wat verbaast ze? Wat gaat al goed? En waar lopen ze (soms tot irritatie aan toe) tegenaan? Wat komen ze in het dagelijks leven tegen? En wat zijn mogelijke oplossingsrichtingen? Wij hopen dat deze gesprekken een inspiratie zijn. Een gezonde zorg is ook onze zorg. 

Podcast Informatietechnologie & Oncologie over informatie-uitwisseling met Sanneke van der Linden, strategisch adviseur bij het Catharina Kanker Instituut.

Matthias Mieth in gesprek met Sanneke van der Linden, strategisch adviseur bij het Catharina Kanker Instituut. We gaan in gesprek over de wil dat iedereen gelijke toegang heeft tot zorg, het ritselen tijdens het MDO en de afstemming tussen de techniek en processen. Ook geeft Sanneke antwoord op de vraag van Jacqueline Stouthard (AVL) over versnipperde zorg en de financiering van shared care.

Oncologie en informatietechnologie | Informatie-uitwisseling Sanneke Van Der Linden

 

 

Ontdek de podcastserie Informatietechnologie & Oncologie

 

Volg ons

Op iTunes, Spotify of Soundcloud.Terug naar het overzicht