Informatietechnologie & Oncologie: informatie-uitwisseling met Sanne Schutte


Podcast Informatietechnologie & Oncologie

Informatietechnologie & Oncologie: hoe gaat dat samen? In deze serie podcasts legt Matthias Mieth van M&I/Partners de link tussen informatietechnologie en oncologie. Hij gaat in gesprek met behandelaars, bestuurders, zorgmanagers en implementatiespecialisten. Matthias gaat in deze gesprekken dieper in op de rol van informatietechnologie bij het bestrijden van kanker. 

In deze tweede reeks van de podcastserie Informatietechnologie & Oncologie staat informatie-uitwisseling tussen ziekenhuizen, behandelcentra, patiënten en mantelzorgers opnieuw centraal. Matthias gaat met professionals uit de zorg in gesprek over informatie-uitwisseling in de oncologische zorgketen. Wat verbaast ze? Wat gaat al goed? En waar lopen ze (soms tot irritatie aan toe) tegenaan? Wat komen ze in het dagelijks leven tegen? En wat zijn mogelijke oplossingsrichtingen? Wij hopen dat deze gesprekken een inspiratie zijn. Een gezonde zorg is ook onze zorg.

Podcast Informatietechnologie & Oncologie over informatie-uitwisseling met Sanne Schutte teamleider op de afdeling interne geneeskunde, hematologie en oncologie bij het OLVG

In gesprek over wat er al beter gaat en waarom er zoveel acties nodig zijn om het ene dossier met het andere te verbinden, over oncologische zorg bij je thuis op de fiets, welke problemen je wel of niet wegneemt met digitalisering en over de informatie-uitwisseling en samenwerking met stakeholders in de keten.

  

 

Ontdek de podcastserie Informatietechnologie & Oncologie

Volg ons

Op iTunes, Spotify of Soundcloud.Terug naar het overzicht