Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis ondersteuning EPD-programma

Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis ondersteuning EPD-programma

Elisabeth TweeSteden Ziekenhuis is in 2015 gestart met de voorbereidingen van de implementatie van een nieuw EPD/ZIS, EPIC. M&I/Partners was als adviseur en sparringpartner betrokken bij het EPD-programma.

M&I/Partners heeft Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis meegeholpen vorm te geven aan:

  • Het inrichten van de governance van het programma en inrichtingsvraagstukken in het EPD.
  • Het realiseren van de procesharmonisatie en -verbetering over de locaties en de vertaling hiervan in de systemen.
  • Het organiseren van de juiste draagvlak en borgen van communicatie in het ziekenhuis om te gaan starten met de implementatie van procesharmonisatie en –verbetering en systeem.
  • Het ondersteunen en coachen van de EPD-beleidsadviseurs in het EPD-voorbereidingsprogramma in hun rol. Het vormgeven van teamontwikkeling binnen het EPD-programma.
  • Het ondersteunen en coachen van de zorgadviseurs die de specialistische teams begeleiden.


Daarnaast zijn een aantal ziekenhuis brede werkgroepen begeleid voor het realiseren van gestelde ambities, baten, nieuw ingerichte ziekenhuisbrede werkprocessen en de vertaling ervan naar het systeem. Het ging hierbij om de ziekenhuisbrede werkgroepen die een hoofdproces onder hun hoede hadden.


Meer informatie? Wilt u met een of meerdere experts van gedachten wisselen? Neem contact op met Ies voor een vrijblijvend gesprek.Ook deel uitmaken van ons team?Heb je een passie voor ICT, informatiemanagement en digitale transformatie? Werk dan samen met ons aan een betere ICT en informatievoorziening bij de overheid en in de zorg.

Bekijk onze vacatures