Ies van Rij

M&I/Partners bestaat uit 100 toegewijde en eigenzinnige M&I’ers. Met ieder een eigen focus en een gezamenlijke passie voor het digitaal transformeren van de publieke sector. Samen bouwen we aan maatschappelijke oplossingen die mensen écht vooruithelpen.
Ies is een ervaren manager van complexe projecten en bedreven in het koppelen van inhoud en proces. Hij is communicatief vaardig en weet binnen en buiten een team betrokkenen te overtuigen. Zijn aanpak is direct en creatief, zeker als het gaat om het hanteerbaar maken van complexe beslissingsvraagstukken. Dankzij zijn open en brede blik kan Ies bij een grote diversiteit aan vraagstukken snel schakelen. Hij is sensitief en heeft inlevingsvermogen voor de diverse belangen en krachtenvelden.Terug naar het overzicht

Mijn publicaties

Meer kennis opdoen

EPD's staan voor een volgende stap. Ontwikkelingen zoals Value Based Healthcare/uitkomstgerichte zorg, het toenemend belang van patiëntparticipatie, informatie-uitwisseling in de zorgketen en big data maken dat ziekenhuizen steeds meer samen moeten werken met de omgeving. Dat betekent uiteraard iets voor de informatievoorziening van het ziekenhuis zelf en dus ook voor het EPD/ZIS. Maar wat?

Lees verder