Ies van Rij

M&I/Partners bestaat uit 100 toegewijde M&I’ers. Met ieder een eigen expertise, eigenschappen, overtuiging, voorkeur en achtergrond maar een gezamenlijke passie voor het digitaal transformeren van de publieke sector.
Ik ben een ervaren manager van complexe projecten en bedreven in het koppelen van inhoud en proces. Communicatief vaardig en weet binnen en buiten een team betrokkenen te overtuigen. Mijn aanpak is direct en creatief, zeker als het gaat om het hanteerbaar maken van complexe beslissingsvraagstukken. Dankzij mijn open en brede blik kan ik bij een grote diversiteit aan vraagstukken snel schakelen. Ik ben sensitief en heb inlevingsvermogen voor de diverse belangen en krachtenvelden.Terug naar het overzicht

Mijn publicaties

Meer kennis opdoen

EPD's staan voor een volgende stap. Ontwikkelingen zoals Value Based Healthcare/uitkomstgerichte zorg, het toenemend belang van patiëntparticipatie, informatie-uitwisseling in de zorgketen en big data maken dat ziekenhuizen steeds meer samen moeten werken met de omgeving. Dat betekent uiteraard iets voor de informatievoorziening van het ziekenhuis zelf en dus ook voor het EPD/ZIS. Maar wat?

Lees verder