Ies van Rij

Samen maken we het verschil en bouwen we aan maatschappelijke oplossingen die mensen écht vooruithelpen. Laat u inspireren door de cases waar wij samen met onze klanten hard aan hebben gewerkt. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,3.


Altra met succes naar nieuw ECD

Altra, een organisatie voor onderwijs en jeugdhulp, wilde over naar de nieuwe webbased versie van hun Elektronisch Cliënten Dossier en schakelde de hulp in van M&I/Partners om deze implementatie te begeleiden. Ies van Rij heeft als programmamanager van de ECD-implementatie in acht maanden tijd met alle betrokkenen gerealiseerd.

Lees verder
Succesvolle optimalisatie Elektronisch Cliënten Dossier bij Opvoedpoli

De Opvoedpoli, een organisatie voor basis- en specialistische jeugd-GGZ, jeugd- en opvoedhulp, werkte een half jaar met hun nieuwe ECD en schakelde de hulp in van M&I/Partners om ervaren problemen op te lossen. Ies van Rij heeft als programmamanager van het Verbeterprogramma Elektronisch Cliënten Dossier in zeven maanden tijd met alle betrokkenen ruim 60 verbeterpunten gerealiseerd.

Lees verder
Amphia ziekenhuis Cupid-implementatie binnen tijd, budget én scope

Het Amphia ziekenhuis wilde een nieuwe integrale oplossing voor het verwerken de beelden en verslaglegging van de vier hartkatheterisatiekamers. Het ziekenhuis schakelde de hulp in van M&I/Partners. Ies bracht als projectleider Cupid-implementatie het project tot een succesvol einde in acht maanden tijd, binnen budget én binnen de gezette scope.

Lees verder
ETZ integrale oplossing DBC-facturatie

Het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis wilde één integrale oplossing voor de DBC-facturatie van de vakgroep Psychiatrie. Ies van Rij was als projectleider implementatie aan dit project verbonden.

Lees verder
St. Antonius Ziekenhuis integraal EVS

Het St. Antonius Ziekenhuis wilde een integrale oplossing voor het elektronisch voorschrijven en toedienen van algemene geneesmiddelen en cytostatica. Dit project is door Ies van Rij geleid.

Lees verder