Ies van Rij

Samen maken we het verschil en bouwen we aan maatschappelijke oplossingen die mensen écht vooruithelpen. Laat u inspireren door de cases waar wij samen met onze klanten hard aan hebben gewerkt. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,3.


Altra met succes naar nieuw ECD

Altra, een organisatie voor onderwijs en jeugdhulp, wilde over naar de nieuwe webbased versie van hun Elektronisch Cliënten Dossier en schakelde de hulp in van M&I/Partners om deze implementatie te begeleiden. Ies van Rij heeft als programmamanager van de ECD-implementatie in acht maanden tijd met alle betrokkenen gerealiseerd.

Lees verder
Succesvolle optimalisatie Elektronisch Cliënten Dossier bij Opvoedpoli

De Opvoedpoli, een organisatie voor basis- en specialistische jeugd-GGZ, jeugd- en opvoedhulp, werkte een half jaar met hun nieuwe ECD en schakelde de hulp in van M&I/Partners om ervaren problemen op te lossen. Ies van Rij heeft als programmamanager van het Verbeterprogramma Elektronisch Cliënten Dossier in zeven maanden tijd met alle betrokkenen ruim 60 verbeterpunten gerealiseerd.

Lees verder
Amphia ziekenhuis Cupid-implementatie binnen tijd, budget én scope

Het Amphia ziekenhuis wilde een nieuwe integrale oplossing voor het verwerken de beelden en verslaglegging van de vier hartkatheterisatiekamers. Het ziekenhuis schakelde de hulp in van M&I/Partners. Ies bracht als projectleider Cupid-implementatie het project tot een succesvol einde in acht maanden tijd, binnen budget én binnen de gezette scope.

Lees verder