Kernwaarden

Kernwaarden


M&I/Partners is een onafhankelijk strategisch ICT-adviesbureau in de zorg en overheid. Er werken ruim 100 vakgedreven professionals en experts bij toonaangevende klanten in de publieke sector. Onze aandacht voor de persoon, een menselijke maat en ruimte voor groei en ontwikkeling zijn enkele voorbeelden waarmee wij ons mee onderscheiden.

M&I'ers

Wij bestaan uit gedreven mensen met passie voor ons vak. We zijn trots op wat we doen, helpen elkaar en samen regelen we het altijd. We bieden een, open en innovatieve bedrijfscultuur met veel ruimte voor eigen ontwikkeling en initiatief. Wij staan bekend om onze informele en collegiale werksfeer. Toegankelijk, eigenzinnig en nuchter.

Kernwaarden 

De volgende kernwaarden vormen daarom het DNA van ons als M&I-professionals.

Betrouwbaar  

Je kunt in alle opzichten van ons op aan. Wij zijn partner op strategisch/tactisch niveau en gaan transparant, integer en onafhankelijk te werk met klanten en collega’s.

Vakmanschap

Wij bewaken de kwaliteit van ons bedrijf en onze dienstverlening. Vakmanschap staat voorop en groei is voor ons primair kwalitatieve groei. Nu en in de toekomst.

Toewijding

Intrinsiek gemotiveerd werken wij aan resultaat met effect. Aan oplossingen die werken voor medewerkers van onze opdrachtgevers, burgers, patiënten en cliënten. We stoppen pas wanneer zij écht verder kunnen.

Ontwikkeling

Kennis, kunde en ervaring is essentieel in een dynamische markt waarin ontwikkelingen elkaar snel opvolgen. Daarom zijn we gemotiveerd om zelf te ontwikkelen en daarmee bij te dragen aan de ontwikkeling van klanten en collega’s.

Inspirerend

In contact met klanten en collega’s verrassen wij, durven we stelling te nemen en tonen lef. Met een positieve impact, maken we verhalen los en maken we fans!
Maak kennis met

Relevante case

OLVG harmoniseert en digitaliseert het oncologieproces

OLVG harmoniseert en digitaliseert het oncologieproces

Digitalisering is niet eenvoudig. Zeker niet in een fuserende organisatie waarin al veel wordt veranderd. Toch lukte het senior adviseur Matthias Mieth om het project vlot te trekken en succesvol te eindigen. Zijn geheim? Aandacht en betrokkenheid.

Lees verder

Meer relevante kennis opdoen

Succes met digitale pathologie in zeven stappen
23-03-2021

Succes met digitale pathologie in zeven stappen

Lees meer
Een ICT’er is nog geen politicus
11-02-2021

Een ICT’er is nog geen politicus

Lees meer