Kernwaarden

Samen maken we het verschil en bouwen we aan maatschappelijke oplossingen die mensen écht vooruithelpen.


M&I/Partners is een onafhankelijk strategisch ICT-adviesbureau in de overheid en zorg. Een menselijke maat, ruimte voor groei en talentontwikkeling zijn enkele voorbeelden waarmee wij ons mee onderscheiden. 

Kernwaarden 

De volgende vijf kernwaarden vormen ons DNA.

Betrouwbaar  
Je kunt in alle opzichten van ons op aan. Wij zijn partner op strategisch/tactisch niveau en gaan transparant, integer en onafhankelijk te werk met klanten en collega’s.

Vakmanschap
Wij bewaken de kwaliteit van ons bedrijf en onze dienstverlening. Vakmanschap staat voorop en groei is voor ons primair kwalitatieve groei. Nu en in de toekomst.

Toewijding
Intrinsiek gemotiveerd werken wij aan resultaat met effect. Aan oplossingen die werken voor medewerkers van onze opdrachtgevers, burgers, patiënten en cliënten. We stoppen pas wanneer zij écht verder kunnen.

Ontwikkeling
Kennis, kunde en ervaring is essentieel in een dynamische markt waarin ontwikkelingen elkaar snel opvolgen. Daarom zijn we gemotiveerd om zelf te ontwikkelen en daarmee bij te dragen aan de ontwikkeling van klanten en collega’s.

Inspirerend
In contact met klanten en collega’s verrassen wij, durven we stelling te nemen en tonen lef. Met een positieve impact, maken we verhalen los en maken we fans!

 Wil jij bijdragen aan een betere zorg en overheid?

 

Ontdek jouw mogelijkheden bij M&I/Partners. Samen maken we het verschil en bouwen we aan maatschappelijke oplossingen die mensen écht vooruithelpen.

Ontdek jouw carrièremogelijkheden