Kernwaarden

Kernwaarden


M&I/Partners is een onafhankelijk strategisch ICT-adviesbureau in de zorg en overheid. Net als de rest van de bureaus eigenlijk. Want ook bij M&I/Partners werken ruim 100 vakgedreven professionals en experts bij toonaangevende klanten in de publieke sector. Onze aandacht voor de persoon, een menselijke maat en ruimte voor groei en ontwikkeling zijn enkele voorbeelden waarmee wij ons mee onderscheiden.

M&I'ers

Wij bestaan uit gedreven mensen met passie voor ons vak. We zijn trots op wat we doen, helpen elkaar en samen regelen we het altijd. We bieden een, open en innovatieve bedrijfscultuur met veel ruimte voor eigen ontwikkeling en initiatief. Wij staan bekend om onze informele en collegiale werksfeer. Toegankelijk, eigenzinnig en nuchter.

Onze kernwaarden

We snappen dat technologie, verandering en digitale transformatie niet zomaar tot stand komen. Daar zijn mensen voor nodig. Zij leveren tenslotte iedere dag een impactvolle bijdrage aan M&I/Partners. Persoonlijk met een menselijke maat. Samen bouwen we aan een digitale wereld die mensen écht vooruithelpt. Deze gedachte laten wij graag doordringen binnen de hele organisatie. Zo vormen vijf belangrijke kernwaarden samen het DNA M&I/Partners en maken we het verschil.

 • Betrouwbare partner
  Wij zijn al ruim drie decennia een betrouwbare, integere en onafhankelijke partner voor onze eigen medewerkers en klanten.
 • Kennis en ontwikkeling
  Kennis is noodzakelijk om kwaliteit te blijven leveren en op tijd bij te sturen. Zeker nu de
  markt zo snel verandert en ontwikkelingen elkaar steeds opvolgen. De lat ligt hoog. Onze klanten hebben recht op top adviseurs en professioneel advies volgens de laatste inzichten. Deze kennis delen wij met onze klanten en dragen wij over. Door actieve kennisdeling, events, opleiding en training houden we een inhoudelijke voorsprong om onze klanten nog beter van dienst te zijn. Blijven groeien en ontwikkelen staan bij ons centraal want alleen zo kunnen wij onze opdrachtgevers optimaal adviseren. Onze mensen worden regelmatig gevraagd hun licht te laten schijnen over uiteenlopende en actuele zaken in vakbladen, op seminars en in de media.
 • Resultaatgericht
  Meer doen dan verwacht met resultaat dat écht werkt, waar onze klant mee verder kan. Dat is ons doel. De experts en professionals van M&I/Partners zijn in staat advies op maat te geven en dit met lef te realiseren.
 • Wij verrassen
  Wij verrassen onze klanten, durven stelling te nemen en tonen lef. Met een positieve impact, maken we verhalen los en maken wij fans van onze klanten.
 • Kwaliteit boven kwantiteit
  Kwaliteit gaat voor ons verder dan het voldoen aan wetten en regels. In onze visie betekent kwaliteit dat we tegemoet komen aan de wensen en verwachtingen van onze klanten en van de samenleving als geheel. Wij bewaken de kwaliteit van ons bedrijf en onze dienstverlening. Groei is voor ons primair kwalitatieve groei. Nu en in de toekomst.Maak kennis met

Relevante case

OLVG harmoniseert en digitaliseert het oncologieproces

OLVG harmoniseert en digitaliseert het oncologieproces

Digitalisering is niet eenvoudig. Zeker niet in een fuserende organisatie waarin al veel wordt veranderd. Toch lukte het senior adviseur Matthias Mieth om het project vlot te trekken en succesvol te eindigen. Zijn geheim? Aandacht en betrokkenheid.

Lees verder

Meer relevante kennis opdoen

Succes met digitale pathologie in zeven stappen
23-03-2021

Succes met digitale pathologie in zeven stappen

Lees meer
Een ICT’er is nog geen politicus
11-02-2021

Een ICT’er is nog geen politicus

Lees meer