Mirjam Verheijen

M&I/Partners bestaat uit 100 toegewijde M&I’ers. Met ieder een eigen expertise, eigenschappen, overtuiging, voorkeur en achtergrond maar een gezamenlijke passie voor het digitaal transformeren van de publieke sector.
Ik ben gespecialiseerd in complexe projecten en vraagstukken waar meerdere dimensies aan te onderkennen zijn. Mijn focus is gericht op het behalen van het resultaat en doe dit door mijn team als geheel en teamleden als persoon, op een coachende wijze te ontwikkelen. Mijn energieniveau is hoog, ik ben sterk organisatiesensitief en ik creëer op “handige” wijze de benodigde ruimte om mijn opdracht te vervullen.Terug naar het overzicht

Mijn publicaties

Meer kennis opdoen

Mirjam Verheijen in gesprek met André Brand, directievoorzitter thuiszorg Cordaan, over #zelfsturing. Weg met die dure managementlagen, teams zijn prima in staat zelf sturing te geven aan hun werk. Of toch niet? Na zes jaar stopte Cordaan met de zelfsturende teams. Ze verkiest de gulden tussenweg: faciliterend leiderschap. Zelfsturing mét ondersteuning van een leidinggevende. 

Lees verder

Rondetafelgesprek met bestuurders in de zorg. Wat staat zorgorganisaties te wachten op het gebied van innovatie, e-health en persoonlijke gezondheidsomgevingen. Hoe ga je als bestuurder om met deze ontwikkelingen? Die vragen stonden centraal in een rondetafelgesprek van M&I/Partners met zes bestuurders in de care.

Lees verder