Wilt u weten hoe uw ziekenhuis presteert op het gebied van medische technologie? Wilt u leren van andere ziekenhuizen en verklaringen vinden voor afwijkende kosten- en prestatieniveaus? Bijvoorbeeld op het gebied van het convenant veilige toepassing van medische technologie of de balans tussen zelf onderhoud uitvoeren of uitbesteden? Wanneer u deze vragen positief beantwoordt, dan is de Benchmark Medische Technologie Ziekenhuizen iets voor u!
Aanmelden Benchmark Medische Technologie
Aanmelden voor de Benchmark Medische Technologie
De totale kosten voor deelname bedragen € 6.700,-.
Ook in 2024 organiseert M&I/Partners weer de Benchmark Medische Technologie. Sinds 2012 zijn 23 ziekenhuisorganisaties in Nederland u voorgegaan met hun deelname aan de Benchmark Medische Technologie van M&I/Partners, waarvan 15 Samenwerkende Topklinische opleidingsziekenhuizen (STZ) en 8 algemene ziekenhuizen. Al deze gegevens vormen een schat aan gegevens waar u van kunt leren! Daarnaast doet de helft van de deelnemers meer dan één keer mee aan de Benchmark Medische Technologie. Voor deze groep deelnemers is het mogelijk om op basis van maatwerk specifieke vergelijkingen te maken met eerdere jaargangen.
De benchmark geeft inzicht in
De Benchmark Medische Technologie geeft u via een groot aantal kengetallen en analyses inzicht in:
- de eigen kosten van medische technologie en de vergelijking met andere deelnemers;
- de status van de invoering van het convenant: ‘Veilige toepassing medische technologie in ziekenhuizen’;
- de uitkomst op de NVKF prestatie-indicatoren.
“De Benchmark Medische Technologie heeft ons veel inzichten gegeven in de prijs en prestaties van onze afdeling Medische Techniek. Tijdens ons afdelingsoverleg hebben we de belangrijkste uitkomsten gedeeld en zijn er actieplannen gemaakt naar aanleiding van de uitkomsten.”
Meer informatie?
Behoefte aan meer informatie? Neem contact met ons op. Of download de brochure.
Kennis is er om te delen!
Antoon van Luxemburg in gesprek met Marije Brugman, CIO bij zorginstelling Laurens, Teus Kappen, anesthesioloog en CSIO in het UMC Utrecht en Suzanne Kruizinga, bestuurder bij het Wilhelmina ziekenhuis Assen over doorpakken op digitale innovatie.
Lees verderZiekenhuizen zijn ICT-organisaties geworden. ICT is niet langer meer ondersteunend bij het primaire proces maar een fundamentele noodzaak voor de uitvoering ervan. Zonder ICT is goede zorg niet meer mogelijk, dat blijkt wel als deze uitvalt.
Lees verder