Sjoerd Heijnders

M&I/Partners bestaat uit 100 toegewijde M&I’ers. Met ieder een eigen expertise, eigenschappen, overtuiging, voorkeur en achtergrond maar een gezamenlijke passie voor het digitaal transformeren van de publieke sector.
Sjoerd is ambitieus en zeer leergierig. Met de combinatie van sterk analytische vaardigheden en enthousiasme weet hij projectgroepen mee te nemen in succesvolle ICT-projecten. Wat anderen als probleem ervaren, ziet Sjoerd als een uitdaging. Sjoerd heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan rondom thema's als; Invoering PACS I, PACS II, VNA en Regionale data uitwisseling. Hierbij de focus op integratie met RIS, ZIS en EPD. Daarnaast is hij nauw betrokken geweest bij medicatie -en verpleegmiddelen distributie optimalisatietrajecten.Terug naar het overzicht

Mijn publicaties

Meer kennis opdoen

De uitbraak van Covid-19 stelt de capaciteit van ons zorgstelsel op de proef. Ook zorgt deze situatie dat AI-initiatieven in een stroomversnelling raken. Wat betekent dit voor de rol van radiologen en hoe worden AI-initiatieven naar de klinische praktijk gebracht? Erik Ranschaert, MD, PhD van het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis en Chris Peters van het Jeroen Bosch Ziekenhuis deelden hun ervaringen tijdens het webinar 'AI in de radiologie'. Laat uw gegevens achter en krijg toegang tot het webinar 'AI in de radiologie'.

Lees verder

Sinds het vaststellen van de eerste Nederlandse Covid-19 besmetting op 27 februari 2020 is Nederland in de ban van het coronavirus. De uitbraak leidt in Nederland tot ongekende maatregelen maar zet digitale dossieruitwisseling ook in stroomversnelling. Welke oplossing je ook kiest, het draait om de implementatie.

Lees verder