Erasmus MC en M&I/Partners organiseren opleiding informatiemanagement


Erasmus MC en M&I/Partners organiseren samen de opleiding Informatiemanagement van Erasmus Academie voor een Leven Lang Leren.

Informatiemanagement

Informatie is voor het bedrijfsleven en de overheid een cruciale productie- en innovatiefactor. Een doelmatige en doeltreffende informatievoorziening is essentieel en één van de belangrijkste randvoorwaarden voor het economisch of bestuurlijk succes van organisaties. De opleiding Informatiemanagement leert je om succesvol bij te dragen en leiding te geven aan het uitdagende traject van informatie­voorziening binnen jouw organisatie. Jeroen van Oostrum is kerndocent binnen deze opleiding. 

Erasmus Academie

Erasmus Academie is een sociaal-maatschappelijk gedreven onderneming. Impact via onderwijs en een leven lang leren is ons streven. Erasmus Academie is onderdeel van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Ons onderwijsaanbod is zowel klassikaal als online en omvat:

  • Opleidingen voor (overheid)professionals waarin specialisatie, theorie en praktijk centraal staan.
  • Cursussen op academische niveau voor iedereen;
  • Incompany trajecten voor bedrijven en organisaties

Een opleiding of cursus volgen bij Erasmus Academie betekent persoonlijk tijd nemen voor verdieping. Maar wij streven naar meer. Wij zoeken naar verbinding tussen academisch onderwijs en actuele, maatschappelijke vraagstukken. Erasmus Academie organiseert al 24 jaar jaarlijks meer dan 50 erkende opleidingen en ruim 100 cursussen op academisch niveau voor een groot publiek.Terug naar het overzicht