Amber Wolf

M&I/Partners bestaat uit 100 toegewijde M&I’ers. Met ieder een eigen expertise, eigenschappen, overtuiging, voorkeur en achtergrond maar een gezamenlijke passie voor het digitaal transformeren van de publieke sector.
Ik houd van een gestructureerde aanpak, ben realistisch en werk hard om doelen te bereiken. Anderen beschrijven mij als iemand die goed kan luisteren, zich gemakkelijke aanpast en betrouwbaar is. Ik kijk met een multidisciplinaire blik naar een organisatie en heb kennis over hoe je bedrijfsprocessen (visueel) inzichtelijk maakt. Hierdoor kan ik knelpunten signaleren en verbeterpunten vaststellen. Daarnaast kan ik de brug slaan tussen data expertise enerzijds en business expertise anderzijds om zo een bijdrage te leveren aan duurzame strategische waarde.Terug naar het overzicht

Mijn publicaties

Meer kennis opdoen

Het afgelopen anderhalf jaar heb ik het traineeship informatiemanagement, informatiebeveiliging en privacy van M&I/Partners gevolgd, waarin ik waardevolle ervaringen heb opgedaan. Naast het uitvoeren van mooie en leerzame opdrachten voor diverse opdrachtgevers, heb ik mij ook intern verder mogen ontwikkelen door verschillende groepsopdrachten, academy’s en intervisiebijeenkomsten.

Lees verder