Zorg & ICT Jaarbeurs

Zorg & ICT Jaarbeurs


18 mei
Nog 75 dagen
18 mei 2021 - 09:30 - 20 mei 2021 - 16:30
Zorg & ICT Jaarbeurs

M&I/Partners op de Zorg & ICT beurs

Benieuwd naar onze oplossingen en nieuwsgierig naar zorgplatformen en regiosamenwerking? We ontmoeten u dit jaar graag online op de Zorg & ICT-beurs. Zien we u op onze stand? Via deze link kunt u zich aanmelden voor een gratis toegangskaart.

Audiotours: Zorgplatformen, Care en Cure

M&I/Partners helpt u in uw zoektocht naar zorgplatformen als mogelijk middel voor regionale samenwerking en gegevensuitwisseling. In drie audio tours brengt M&I/Partners u naar de relevante leveranciers en spelers in de wereld van zorgplatformen, regionale samenwerking en zorgcommunicatie. U leert hoe zij bijdragen aan de concrete gegevensuitwisseling die nodig is om de zorg in de regionale keten voor patiënten en cliënten te organiseren. U kunt deze tour de hele dag volgen.

Audiotour zorgplatformen - Philips, Chipsoft, Ivido, Enovation en Intersystems

In deze tour nemen wij u mee in de wereld van zorgplatformen. Wij kijken naar zorgplatformen vanuit verschillende mogelijkheden en we kijken naar de herkomst van platformen, de verschillende definities, de producten en samenwerkingsvraagstukken. Welke kenmerken hebben deze platformen? En hoe verschillen ze daarin? We nemen u mee naar diverse leveranciers en organisaties met wie u kunt spreken over welke rol zij zien voor zorgplatformen en welke bijdrage zij daaraan leveren. Tenslotte nodigen we u uit voor een kop koffie en een evaluatie voor wat dit voor u en uw organisatie betekent!

Audiotour Care - Grootste ECD leveranciers* (Nedap, PinkRoccade, Cura, De Heer Software en Adapcare), Enovation, Quli, Nictiz en Medmij

U werkt in een care-organisatie en u en u gaat samenwerken in de regio? In deze tour nemen wij u aan de hand van een casus van een 75-jarige, zelfstandig wonende diabetes patiënt, mee in de mogelijkheden, producten en aandachtspunten van zorgplatforms en hun toegevoegde waarde. We geven aan waar zorgplatformen thuishoren in de wereld van (regionale) samenwerking en zorgcommunicatie. We nemen u mee naar voor u relevante leveranciers en organisaties met wie u het gesprek aan kan gaan over welke rol zij zien voor zorgplatformen en hoe zij in dat plaatje hun diensten leveren. Tenslotte nodigen we u uit voor een kop koffie en een evaluatie voor wat dit voor u en uw organisatie betekent!

Audiotour Cure - Chipsoft, Enovation, Curavista, Nictiz en Medmij

U werkt in een ziekenhuis en u gaat samenwerken in de regio? In deze tour nemen wij u aan de hand van de reis van een patiënt, die op de polikliniek in het ziekenhuis is geweest, mee in de mogelijkheden, producten en aandachtspunten van zorgplatforms en hun toegevoegde waarde. We geven aan waar zorgplatforms thuishoren in de wereld van (regionale) samenwerking en zorgcommunicatie. We nemen u mee naar voor u relevante leveranciers en organisaties met wie u het gesprek aan kan gaan over hoe zij een rol zien voor zorgplatforms en hoe zij in dat plaatje hun diensten leveren. Tenslotte nodigen we u uit voor een kop koffie en een evaluatie voor wat dit voor u en uw organisatie betekent!Inschrijven


Meld je hier aan