Impact van de coronacrisis op de (ICT-)begroting

Impact van de coronacrisis op de (ICT-)begroting


10 dec
Nog 5 dagen
10 december 2020 - 14:00 - 10 december 2020 - 15:00
Online thematafel

Op donderdag 10 december organiseren we de online ICT Benchmark Gemeenten Thematafel over de impact van de coronacrisis op de (ICT-)begroting. Benchmarken zit al ruim 15 jaar in onze genen. Ruim 200 gemeenten hebben al meegedaan aan de ICT Benchmark. Bent u er ook bij?

Online thematafel: impact van de coronacrisis op de (ICT-)begroting

We willen samen met u het gesprek aan gaan over de impact van de coronacrisis op de gemeentelijke (ICT-)begroting 2021 en terugkijken naar de impact op de (ICT-)kosten van 2020. Wat is bijvoorbeeld de verwachting als het gaat om financiering van projecten voor digitale innovatie? Worden investeringen naar voren gehaald, of worden er juist investeringen uitgesteld?

Inventarisatie verwachtingen coronacrisis

Om deze discussie inhoudelijk te voeden willen we u vragen een korte vragenlijst in te vullen, waarmee we inventariseren wat de financiële impact is van de coronacrisis. De antwoorden gebruiken we (natuurlijk geanonimiseerd) als input voor de online thematafel.

Voor wie?

Deze online thematafel is voornamelijk bedoeld voor de deelnemers aan de ICT Benchmark Gemeenten afgelopen drie jaar. Natuurlijk bent u als beleidsmedewerkers, informatiemanagers of directielid bij een overheidsorganisatie ook van harte welkom.

ICT Benchmark Thematafels

Binnen de benchmark willen we de kennisdeling bevorderen. Daarom zijn we vorig jaar gestart met de ICT Benchmark Thematafels. Zo bieden we de mogelijkheid om samen met andere deelnemers en spelers in de overheid de verdieping op te zoeken van specifieke thema’s o.b.v. data en inzichten van M&I/Partners. Zo waren de twee voorgaande thematafels met de onderwerpen ‘Digitale volwassenheid’ en ‘Samenwerken’ geslaagde bijeenkomsten.Pim Freriks

Senior adviseur
pim.freriks@mxi.nl
06 47 95 37 48
Lees mijn publicaties

Nu aanmelden


Na aanmelding ontvangt u van ons de link naar de online thematafel.