Zorginnovatiemiddag: what's beyond het ECD

25 september 2019 - 12:00 - 25 september 2019 - 18:00
De Landgoederij Bunnik

What's beyond het ECD?  Maak in één middag kennis met 19 grensverleggende technologie leveranciers, netwerk en deel kennis met zorgcollega's en andere professionals én ontdek Tommie in de zorg. Mis het niet!

What’s beyond het ECD

Woensdag 25 september 2019 organiseren wij voor de vierde keer de zorginnovatiemiddag. Hoe ziet de zorg in Nederland er over vijf tot tien jaar uit? Kunnen we met behulp van innovaties en de nieuwe grensverleggende technologieën de kwaliteit en waarde van de zorg verder verhogen? Welke invloed hebben deze ontwikkelingen op het ECD en hoe ziet het ECD van de toekomst er uit? Het thema van dit jaar is dan ook: ‘What’s beyond het ECD?’.

Praat, netwerk en deel kennis met leveranciers, collega’s van andere zorgorganisaties en andere professionals. Op basis van ons onderzoek nemen wij u mee in onze toekomstvisie van het ECD en de nieuwe grensverleggende technologieën. Tommie in de zorg neemt u deze dag mee in treffende observaties, waardevolle levenslessen en ontroerende ontmoetingen uit de dagelijkse praktijk van de gezondheidszorg. Suzanne Leijendekkers, directeur Innovatie & Projecten bij Stichting Philadelphia Zorg, deelt haar ervaringen met de rechten, gevoelens en wensen van cliënten een plek geven bij innovatie en productontwikkeling.

Programma

  • 12:00 - 12.30 uur Inloop & ontvangst, inclusief lunch
  • 12:30 - 12.35 uur Opening en welkom
  • 12:35 - 13.00 uur What's beyond het ECD, Maria van Schaik & Fabienne Eurlings, M&I/Partners
  • 13:00 - 13.30 uur Tommie in de zorg, Tommie Niessen
  • 13:30 - 14.00 uur “En hoe houd jij rekening met mij?” Suzanne Leijendekkers, Stichting Philadelphia Zorg
  • 14:00 - 17.00 uur Leveranciersmarkt
    Adapcare, Care Connections, CarePoint (PKB), ChipSoft, Cormel IT, De Heer Software, Ecare, Gerimedica, Ivido, Jouw Omgeving, Lable Care, Medicore, Nedap, PinkRoccade, Symax, Unit4 Cura, VIR en Vital Health. 

Locatie

De Landgoederij 
Camminghalaan 30
3981 GH BUNNIK

Voor wie

De bijeenkomst is uitsluitend bestemd voor onze relaties in de ouderenzorg, thuiszorg, de gehandicaptenzorg en de revalidatiesector. Te weten leden Raad van Bestuur, directeuren, zorgprofessionals, zorgmanagers, zorgteamleiders, beleidsadviseurs, innovatiemanagers, ICT- en I&A-managers.


Naar het overzicht