Zorginnovatiemiddag: what's beyond het ECD

Zorginnovatiemiddag: what's beyond het ECD


25 september 2019 - 12:30 - 25 september 2019 - 18:00 | De Landgoederij Bunnik

What's beyond het ECD?  Maak in één middag kennis met 19 grensverleggende technologie leveranciers, netwerk en deel kennis met zorgcollega's en andere professionals én ontdek Tommie in de zorg. Mis het niet!

What’s beyond het ECD

Woensdag 25 september 2019 organiseren wij voor de vierde keer de zorginnovatiemiddag. Hoe ziet de zorg in Nederland er over vijf tot tien jaar uit? Kunnen we met behulp van innovaties en de nieuwe grensverleggende technologieën de kwaliteit en waarde van de zorg verder verhogen? Welke invloed hebben deze ontwikkelingen op het ECD en hoe ziet het ECD van de toekomst er uit? Het thema van dit jaar is dan ook: ‘What’s beyond het ECD?’.

Praat, netwerk en deel kennis met leveranciers, collega’s van andere zorgorganisaties en andere professionals. Op basis van ons onderzoek nemen wij u mee in onze toekomstvisie van het ECD en de nieuwe grensverleggende technologieën. Tommie in de zorg neemt u deze dag mee in treffende observaties, waardevolle levenslessen en ontroerende ontmoetingen uit de dagelijkse praktijk van de gezondheidszorg. Suzanne Leijendekkers, directeur Innovatie & Projecten bij Stichting Philadelphia Zorg, deelt haar ervaringen met de rechten, gevoelens en wensen van cliënten een plek geven bij innovatie en productontwikkeling.

Programma

  • 12:00 - 12.30 uur Inloop & ontvangst, inclusief lunch
  • 12:30 - 12.35 uur Opening en welkom
  • 12:35 - 13.00 uur What's beyond het ECD, Maria van Schaik & Fabienne Eurlings, M&I/Partners
  • 13:00 - 13.30 uur Tommie in de zorg, Tommie Niessen
  • 13:30 - 14.00 uur “En hoe houd jij rekening met mij?” Suzanne Leijendekkers, Stichting Philadelphia Zorg
  • 14:00 - 17.00 uur Leveranciersmarkt

Leveranciersmarkt

Tot op heden hebben we de bevestiging van Adapcare, Care Connections, CarePoint (PKB), ChipSoft, Cormel IT, De Heer Software, Ecare, Gerimedica, Ivido, Jouw Omgeving, Lable Care, Medicore, Nedap, PinkRoccade, Simac, Symax, Unit4 Cura, VIR en Vital Health.

Voor wie

De bijeenkomst is uitsluitend bestemd voor onze relaties in de ouderenzorg, thuiszorg, de gehandicaptenzorg en de revalidatiesector. Te weten leden Raad van Bestuur, directeuren, zorgprofessionals, zorgmanagers, zorgteamleiders, beleidsadviseurs, innovatiemanagers, ICT- en I&A-managers.

Onderzoek naar de toekomst van het ECD

Dat technologie zich anno 2019 razendsnel ontwikkelt is een feit. Ook ontwikkelingen binnen de zorg staan niet stil. Maar wat voor invloed hebben deze ontwikkelingen op het ECD en hoe ziet het ECD van de toekomst er uit? Hoe gaat het ECD zich bijvoorbeeld verhouden tot het PGO? En waar moet je als zorgorganisatie op voorbereid zijn? Houden de zorgprofessionals een eigen dossier? En welke regie krijgt een cliënt met een PGO nou? M&I/Partners gaat deze vragen beantwoorden en neemt daarin de visie van vooraanstaande ECD-leveranciers mee. Ook kijken ze naar de ontwikkelingen aan de clientkant en vragen ze bestuurders van zorgorganisaties hoe deze digitale ontwikkelingen passen in hun visie op de ondersteuning van cliëntenzorg en het faciliteren van medewerkers. De waardevolle resultaten van dit onderzoek worden tijdens de jaarlijkse zorginnovatiemiddag van M&I/Partners gepresenteerd. 

"We zien de wereld van en rondom het ECD veranderen, dus hebben we onszelf de vraag gesteld: hoe ziet de toekomst van het ECD eruit? Aangezien zorginnovatie en ECD expertise één van onze speerpunten is vinden wij het belangrijk onze klanten bij deze vragen te kunnen helpen en adviseren, zowel nu als in de toekomst, vertelt Maria van Schaik, adviseur bij M&I/Partners en organisator van de zorginnovatiemiddag.https://www.youtube.com/watch?v=wEGIrvOk5wI

Aanmelden


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.