Zorginnovatiemiddag: what's beyond het ECD

Zorginnovatiemiddag: what's beyond het ECD


25 september 2019 - 12:30 - 25 september 2019 - 18:00 | De Landgoederij Bunnik

What's beyond het ECD? Maak in één middag kennis met 20 grensverleggende technologie leveranciers, netwerk en deel kennis met zorgcollega's en andere professionals én ontdek de visie van experts in de zorg.

Woensdag 25 september 2019 organiseren wij voor de vierde keer de zorginnovatiemiddag. De technologie heeft zich razendsnel ontwikkeld. Ook ontwikkelingen binnen de zorg staan niet stil. Hoe ziet de zorg in Nederland er over vijf tot tien jaar uit? Kunnen we met behulp van innovaties en de nieuwe grensverleggende technologieën de kwaliteit en waarde van de zorg verder verhogen? Welke invloed hebben deze ontwikkelingen op het ECD en hoe ziet het ECD van de toekomst er uit? Het thema van dit jaar is dan ook: ‘What’s beyond het ECD?’. 

Praat, netwerk en deel kennis met leveranciers, collega’s van andere zorgorganisaties en andere betrokken professionals. Toonaangevende sprekers nemen u deze middag mee in hun visie op de vraag ‘What’s beyond het ECD’. Op basis van ons interne onderzoek nemen nemen wij u mee in onze toekomstvisie van het ECD en de nieuwe grensverleggende technologieën.

Leveranciersmarkt

Tot op heden hebben de de bevestiging van Adapcare, Care Connections, CarePoint (PKB), Chipsoft, Consyst (Zora), Cormel IT, De Heer Software, Ecare, Gerimedica, Ivido, Jouw Omgeving, Lable Care, Medicore, Nedap, PinkRoccade, Simac, Symax, Unit 4, VIR en Vital Health.

Voor wie

De bijeenkomst is bestemd voor zorgaanbieders uit de ouderenzorg, de gehandicaptenzorg en de revalidatiesector, te weten leden Raad van Bestuur, directeuren, zorgprofessionals, zorgmanagers, zorgteamleiders, beleidsadviseurs, innovatiemanagers, ICT- en I&A-managers.

Aanmelden


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.