Zorginnovatiemiddag: zorg omarmt technologie

Zorginnovatiemiddag: zorg omarmt technologie


26 september 2018 - 12:30 - 26 september 2018 - 18:00 | NTB

Woensdag 26 september 2018 organiseren wij voor de derde keer de Zorginnovatiemiddag. Innovatie staat inmiddels op de agenda van alle zorginstellingen. Zorgmedewerkers omarmen steeds meer ICT-toepassingen die ingezet worden in het directe contact met cliënten. Ons thema dit jaar is hoe we dit medewerker-cliënt contact nog beter met ICT kunnen ondersteunen?

Tijdens de gebruikelijke leveranciersmarkt kunt u de zorginnovaties , -oplossingen en -mogelijkheden vrijblijvend ontdekken. Ook heeft u de gelegenheid om in gesprek te gaan met toonaangevende leveranciers of met uw collega’s van andere zorgorganisaties. Dit jaar verzorgen wij diverse workshops waarin mooie innovaties in het primaire proces aan u gepresenteerd worden.


Leveranciers van zorginnovatieoplossingen
Adapcare, Ascom, Care Connections, Chipsoft, Consyst, Cormel IT, De Heer Software, Ecare, Focal Meditech, Gerimedica, Jouw Omgeving, Lable Care, Medicore, Nedap, PinkRoccade, Quli, Simac, Symax, TTS, Unit4 en VIR kunt u in ieder geval al ontdekken!


Bent u er bij?
Meld u alvast aan voor de zorginnovatiemiddag op woensdag 26 september 2018. Wij houden u op de hoogte van het definitieve programma!

De bijeenkomst is bestemd voor zorgaanbieders uit de ouderenzorg, de gehandicaptenzorg en de revalidatiesector, te weten leden Raad van Bestuur, directeuren, zorgprofessionals, zorgmanagers, zorgteamleiders, beleidsadviseurs, innovatiemanagers, ICT- en I&A-managers.


Terugblik zorginnovatiemiddag 2017

Aanmelden


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.M&I/Partners gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website, geeft u akkoord te zijn met het gebruik van cookies.
Sluit deze melding